Antonio Nunes i Carlos Zapata ofereixen una classe magistral de cuina
El 18 de juny, a les 19 h, la UAB presentarà la seva oferta formativa de cicles formatius de grau superior, on els presents podran participar en una classe magistral de cuina. Antonio Nunes i Carlos Zapata, ambdós xefs, faran una demostració amb productes de proximitat per cloure la presentació.

Direcció de Cuina, Direcció de Cuina + Direcció de Serveis de Restauració (amb una duració de tres anys) i Administració i Finances seran els nous graus superiors de la UAB que es presentaran a la sessió informativa juntament als tres CFGS ja oferts durant aquest curs: Direcció de Serveis de Restauració, Prevenció de Riscos Professionals i Comerç Internacional. Per conèixer els estudis i venir a aquesta derrera presentació cal inscriure's a través del formulari web.
Els CFGS
Els cicles formatius de grau superior fan referència a una ocupació més tècnica, duta a terme en els llocs de treball corresponents a cada professió, que comporta les responsabilitats de planificació, coordinació i control del treball pròpies del sector al què s'adreça. La formació professional facilita les competències i les qualificacions necessàries per a l'accés i la progressió professional en el món laboral.
Els CFGS de la UAB són estudis professionals superiors amb qualitat universitària, oferts per la Fundació UAB i impartits al campus de Bellaterra. Constitueixen l'inici d'un itinerari formatiu que permet a l'alumne accedir a estudis universitaris de grau amb reconeixement de crèdits.