Vés al contingut principal

34 estades en pràctiques amb ajut a l'estudi per explicar la UAB als futurs UABers

28 set. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Convoquem 34 estades de pràctiques per a ajudar-nos a explicar la UAB i la vida universitària del campus als futurs estudiants durant les activitats de promoció 2023. El termini per presentar les sol·licituds és obert fins al 9 d'octubre.

Estades de pràctiques promoció UAB

Apuntar-se és molt fàcil! Accedeix al Nexus i escriu el nom de l’estada que t’interessi al cercador d'adalt de tot, el que hi ha al costat del logo del Nexus: “Esdeveniments de promoció”, “Visites al campus” o “Youtubers UAB”. Així pots accedir a tots els detalls de cadascuna de les estades que oferim i inscriu-re-t’hi.

Ets estudiant de la UAB i tens ganes d’explicar l'experiència? Busquem 34 estudiants de grau i màster oficial amb ganes d’explicar l’oferta d’estudis i serveis de la Universitat i resoldre els dubtes dels futurs UABers.

Oferim tres estades diferents, una amb 30 places i dues més amb dues places cadascuna:

 • L’estada de pràctiques Esdeveniments de promoció consta de 100 hores de col·laboració entre gener i maig de 2023 i se centra en la participació en activitats i esdeveniments, com ara el Saló de l’Ensenyament, les Jornades de Portes Obertes, el Dia de les Famílies o d’altres, tant presencials com virtuals, com les que trobaràs al web del #VisitalaUAB. L'ajut a l'estudi és de 746€ bruts en total. Oferim 30 places i ens interessa molt trobar estudiants de tots els centres del campus per poder explicar l'àmplia oferta de graus de la UAB. T'has d'apuntar al Nexus, a l'oferta amb el codi 32147.
   
 • Les estades de pràctiques Visites al campus estan orientades a ajudar-nos a explicar la UAB en visites guiades al campus de Bellaterra, que oferim als centres de secundària i també a particulars i famílies. Són estades de pràctiques de 3h diàries, de 10h a 13h, de dilluns a divendres, entre els mesos de gener i juliol. També oferim una estada de 4 matins i la tarda de dimecres. L'ajut a l'estudi és d'aproximadament 440€ bruts mensuals. T'has d'apuntar al Nexus: codis 32216 i 32215.
   
 • Les estades de pràctiques Youtubers UAB són per ajudar-nos a explicar també la UAB, però en format Youtube. Busquem protagonistes de les noves temporades del Visites al Campus versió Youtube i de l'UABecedari. També són estades de pràctiques de 3h diàries, de 10h a 13h, de dilluns a divendres, entre els mesos de novembre i juliol. L'ajut a l'estudi és d'aproximadament 440€ bruts mensuals. T'has d'apuntar al Nexus: codi 32217.

Quins requisits has de complir?

 • Si ets alumne de grau, has d'estar matriculat aquest curs 2022-23 i has d’haver superat, com a mínim, 120 crèdits.
 • Si ets alumne de màster oficial, has d’estar matriculat aquest curs 2022-23.
 • ...i el requisit més important: tenir ganes de passar-t'ho pipa coneixent altres UABers com tu i explicant tots plegats l'experiència d'estudiar a la UAB.

T’interessa? Tens fins el 9 d'octubre (inclòs) per a presentar la sol·licitud al Nexus.

 

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

 • Treball digne i creixement econòmic
 • Reducció de les desigualtats
 • Educació de qualitat

Dins de