Visita la UAB Totes les activitats i continguts per descobrir la UAB i el campus presencialment o online. T'esperem a la UAB!

UABecedari (T2)

UABecedari-T2

Continua l'UABecedari!

L'UABecedari encara té més lletres per explicar, per això torna amb una segona temporada plena de nous conceptes universitaris.

Després de la primera temporada de l'UABecedari de la mà de la Bea Ruano, la Cèlia Mayoral agafa el relleu per continuar explicant conceptes i àmbits de coneixement que engloba la Universitat.

El funcionament continua sent el mateix: per cada lletra, un concepte. La Cèlia t'explicarà aquests termes a través de vídeos curts on podràs entendre millor tots els conceptes que envolten a la universitat.

Si no et vols perdre cap entrada del diccionari, visita’ns sovint o subscriu-te al nostre canal de Youtube!A d'Assistència Sanitària

És ben bé que a l’Autònoma hi ha de tot! T’has fet mal? Estàs estressada? Nerviós? Has de vacunar-te? Et vols fer una analítica? Necessites la píndola del dia de després? En aquest episodi la Cèlia Mayoral descobreix (i flipa!) quines eines ofereix la UAB respecte l’Assistència Sanitària. Atenció mèdica i d’infermeria urgent i no urgent😊

P de Plató

Ueps! En l’episodi d’avui visitem el plató de la Facultat de Ciències de la Comunicació. No us el perdeu que jugarem amb el chroma, us avançarem una exclusiva i, atenció, ens col·larem a la pràctica final de Periodisme Esportiu, una assignatura de quart de Periodisme!

O de Observatori per a la Igualtat

Sabeu què és l’Observatori per a la Igualtat? Està al costat de la cívica i fan una feina ben necessària per a construir universitats amb perspectiva de gènere. En aquest capítol les mateixes treballadores us expliquen què és! Atenció, sabieu que la UAB disposa d’un servei d'atenció psicològica gratuïta per víctimes de violència de gènere a la UAB? Tot això i molt més en l’episodi amb la O, d’Observatori per a la Igualtat!

T de Teatre

Benvinguts a un nou episodi de l'UABcedari amb la Cèlia Mayoral. Avui descobrirem el costat més artístic de la UAB, toca la T de Teatre! Ens colarem als camerinos, parlarem amb l'Arnau Vidal i amb la gent de Cultura en Viu 🎭. M'acompanyeu?

G de Ganàpies

Sabeu qui són Ganàpies? Cada uni té una colla castellera i la nostra és una passada. Les mateixes Ganàpies us expliquen qui són, quan fan assaig i, atenció, tres motius pels quals segur que sereu futures castelleres de la UAB!

N de NIU

Sabeu què és el NIU? És un número de 7 xifres que té absolutament tothom de la UAB. En aquest capítol els mateixos UABers de la Plaça Cívica us explicaran què és, quan l'utilitzen i si se'l saben de memòria! Gent molt simpàtica que farà que quan us diguin NIU no penseu amb els nius d'ocells :)

I de Idiomes

Us han dit mai que saber idiomes és importants? A la UAB t'ho posen molt fàcil! En aquest episodi de l'UABecedari coneixerem què és i com funciona el Servei de Llengües, un edifici integrat dins del Campus de Bellaterra. A més, parlarem amb la Paula, que actualment està cursant català i anglès, perquè ens expliqui la seva experiència.

P de Pràctiques

En aquest capítol descobrirem que hi ha pràctiques curriculars i extracurriculars, com es posa la nota numèrica del final, quines persones hi ha involucrades durant tota l'estada de pràctiques i... atenció! Explicarem què és i com funciona el Nexus!