Últimes places per als màsters i postgraus UAB 2019-2020!

master-globed-erasmusplus

Consulta al web de la UAB l'oferta completa de màsters oficials i de màsters i postgraus propis. La majoria de programes ja han tancat l’admissió, però encara en trobaràs que inicien el primer trimestre de 2020. Últimes places!

26/07/2019

La UAB ofereix més d'un centenar de màsters oficials dividits en 17 àrees d'interès, que aporten a l'estudiant una formació avançada, orientada tant a l'especialització professional com a la iniciació a la recerca. L'admissió per al curs 2019-2020 està gairebé complerta, però encara poden quedar places en algun màster: contacta directament amb el programa a través de la seva fitxa al web de la UAB. A l'oferta de màsters oficials trobaràs una fitxa de cada màster amb els objectius, les competències, el pla d'estudis i les sortides professionals. Per a resoldre qualsevol dubte, contacta directament amb la coordinació del màster. 

La UAB ofereix també un ampli catàleg de màsters i postgraus propis. Més de 500 programes entre màsters, diplomatures de postgrau i cursos d'especialitzacióEl calendari d'admissions depèn de cada programa i, en molts casos, l'admissió per al curs 2019-2020 encara està oberta. Trobaràs tota la informació detallada a la fitxa web de cada programa. A més, davant de qualsevol dubte també pots contactar directament amb la coordinació omplint el formulari que trobaràs a totes les fitxes.

Pràctiques professionals, docència online i estudis en anglès: La UAB respon al model anglosaxó d’universitat de campus, amb la majoria dels programes presencials. No obstant, en els últims anys el catàleg de màsters i postgraus reflecteix també l'aposta per oferir, a més, una formació de qualitat en modalitat online. La incorporació als plans d'estudi de pràctiques curriculars (obligatòries) o no curriculars (optatives) mostra també la creixent orientació de nombrosos màsters i postgraus cap al foment de la inserció professional. Finalment, la UAB reforça la seva vocació internacional amb una major presència de l'anglès a les aules i de programes impartits al 100% en anglès, així com de màsters i postgraus amb mobilitat internacional.

L'oferta de màsters i postgraus UAB, tant en relació als màsters oficials com en relació als màsters i postgraus propis, constitueix una aposta estratègica de la Universitat Autònoma de Barcelona per contribuir al progrés social mitjançant la formació dels professionals, investigadors i emprenedors que requereixen els sectors econòmics i socials més innovadors. Una inversió en la teva carrera professional amb la garantia de la UAB, la millor universitat de l'Estat espanyol a la majoria de rànquings internacionals (tots els rànquings UAB).

A més, si ets Alumni UAB fes-te Alumni Premium i gaudeix d'un 10% de descompte en tots els màsters propis i postgraus UAB i en tots els màsters oficials (no subvencionats) de la Fundació UAB. Més de 300 programes amb descompte directe a la matrícula.
 

Més informació:
Màsters oficials UAB
Màsters i postgraus propis UAB
Cursos d'especialització UAB
Màsters i postgraus online
Màsters i postgraus en anglès
Màsters i postgraus amb mobilitat internacional

 

 

Notícies relacionades

El màster en 1 minut #challenge

El màster en 1 minut #challenge

Hem convidat a totes les coordinadores i els coordinadors dels màsters i postgraus de la UAB a resumir-nos cadascun dels programes en un vídeo de menys d’1 minut. Un senyor repte!

UAB Barcelona Summer School 2020

Prop de 250 estudiants participen en la UAB Barcelona Summer School

Enguany, per primera vegada, la UAB Barcelona Summer School ha estat impartida en format virtual. Entre els mesos de juny i juliol, prop de 250 estudiants de la UAB i estrangers han seguit catorze cursos, impartits majoritàriament en anglès, de diferents camps acadèmics.

Totes les notícies