Vídeos de la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats

Vídeos Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats

Volies assistir a la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats de la UAB i te l’has perdut? No et preocupis: ja estan publicades les gravacions de les sessions informatives dels diferents màsters, postgraus i doctorats de la fira.

18/06/2021

T'has perdut la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats de la UAB? Ja tens disponibles els vídeos de les sessions informatives

Vas assistir a la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats de la UAB però et coincidien dues presentacions? T’ho vas perdre i ara tens curiositat per l’oferta de màsters, postgraus i doctorats que té la UAB? Vols ensenyar-li la presentació als teus amics o a la teva família?

Bones notícies! Ja tens disponibles els vídeos de la Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats de la UAB.

Entre el 17 i el 21 de maig es va celebrar la Fira Virtual de màsters, postgraus i doctorats a la UAB, on les coordinacions dels diferents estudis van explicar en detall cadascun dels diferents màsters, postgraus i doctorats, i també van respondre a totes aquelles consultes que els assistents van plantejar.

És una molt bona oportunitat per poder conèixer els màsters, postgraus i doctorats per tal de continuar la teva formació, especialitzar-te o reconduir la teva carrera professional. Tot en un format “a la carta” gràcies a les coordinacions i a la participació dels mateixos estudiants.

Si no vas poder assistir-hi, no et preocupis: ja pots visualitzar les gravacions que es van realitzar durant aquell dia per si encara tens algun dubte o simple curiositat. Dona-li una ullada!
 

Més informació
T'esperem a la UAB
Màsters oficials UAB
Màsters i postgraus propis UAB
Doctorats UAB