UNIferia, la fira virtual alternativa al Saló de l'Ensenyament 2020

UNIferia

Del 19 al 21 de març, les universitats catalanes es traslladen virtualment a la plataforma UNIferia arran de l’ajornament del Saló de l’Ensenyament. L'objectiu és oferir als estudiants de secundària tota la informació sobre el ventall de graus i centres que estava previst que haguéssin pogut conèixer al Saló.

16/03/2020

T'esperem a UNIferia del 19 al 21 de març, i sempre que vulguis, 24h 365 dies a l'any, pots conèixer l'oferta de graus UAB i descarregar-te les guies i catàlegs en PDF.

Les dotze universitats catalanes han decidit traslladar-se virtualment a la plataforma UNIferia arran de l’ajornament per motius de seguretat sanitària del Saló de l’Ensenyament. L'objectiu és oferir als estudiants de secundària tota la informació sobre el ventall de graus i centres que estava previst que haguéssin pogut conèixer al Saló. En aquesta edició, trobaràs a UNIferia a la UAB, la Universitat Abat Oliba CEU, la UB, la UdG, la UdL, la UIC, la UOC, la UPC, la UPF, la URL, la URV, i la UVic-UCC i estarà activa del 19 al 21 de març.

No et van bé aquestes dates? Vols consultar tota l'oferta de graus abans o després de la fira? La Universitat Autònoma de Barcelona t'ofereix dues fórmules pensades a mida per conèixer tota la informació sense sortir de casa:

  • Graus UAB: visita tots els graus de la UAB amb el detall de places, notes de tall, preus, horaris, accés, matrícula, mobilitat, pràctiques, guies docents... permanentment actualitades i amb un formulari sempre disponible per si tens qualsevol dubte, obertes 365 dies a l'any.
  • Catàlegs i guies en PDF de la UAB: descarrega't tots els catàlegs que hem preparat pel Saló Ensenyament, en format PDF. També et pots baixar les guies de beques i ajuts, mobilitat i intercanvi internacional, pràctiques en empreses o d'accés als estudis de grau.
L’edició especial de UNIferia per als graus de les universitats catalanes estarà activa del 19 al 21 de març al lloc web www.graus.uniferia.org. Tindrà un format responsiu i adaptable a dispositius mòbils, i a més durant aquests dies, a través dels canals de xat, es donarà atenció i orientació personalitzada als futurs universitaris sobre les titulacions de grau, els sistemes d’accés i de formalització de matrícula, les possibilitats d’ajuts i beques per a l’estudi, i les opcions de mobilitat internacional de cada universitat. La informació restarà disponible i es podrà consultar al mateix lloc fins al mes d’octubre, si bé et recomanem que visitis el web de cada Universitat per trobar les darrers actualitzacions que es vagin produint.

UNIferia és la fira virtual creada per la CRUE que té per objectiu difondre la informació sobre l’oferta acadèmica dels estudis de grau i de màster de les universitats de l’àmbit estatal i de la qual ja se n’han fet diverses edicions. En aquest cas, es tracta d’una edició especial per als graus de les universitats catalanes.

Més informació:
UNIferia
Graus de la UAB
Guies en PDF de la UAB

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies