Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats

Fira Virtual de Màsters, Postgraus i Doctorats UAB

Entre el 17 i el 21 de maig la UAB celebra una nova edició de la seva fira virtual de màsters i postgraus que, per primer cop, compta també amb la participació dels programes de doctorat. Es duran a terme més de 150 sessions informatives de màsters oficials, màsters propis, postgraus i doctorats, cadascuna amb professors i/o coordinadors de l'estudi. Les inscripcions són obertes!

30/04/2021

Torna la fira virtual de màsters, postgraus i doctorats de la UAB. Amb més de 150 sessions informatives perquè puguis parlar directament amb la coordinació de molts màsters, postgraus i doctorats de la UAB. Inscripció oberta!

Estàs cercant màsters i postgraus per continuar la teva formació, especialitzar-te o reconduir la teva carrera professional? O bé, has acabat un màster i vols fer un doctorat? T'agradaria conèixer i parlar amb la coordinació de l'estudi que t'interessa? La fira virtual de màsters, postgraus i doctorats de la UAB celebra una nova edició, amb la incorporació dels programes de doctorat, per tal que puguis donar resposta a totes aquestes preguntes. Et convidem a consultar la programació i a inscriure't a totes les sessions que siguin del teu interès.

De dilluns 17 a divendres 21 de maig: cinc dies per a poder informar-te sobre una àmplia oferta de màsters oficials, màsters i postgraus propis i doctorats de tots els àmbits de coneixement. Més de 150 sessions informatives, cadascuna d'elles centrades en un estudi concret. Les sessions consten d'una petita introducció feta per la coordinació del programa, seguida d'un espai obert per a fer preguntes i resoldre dubtes.

La fira virtual de màsters i postgraus, i en aquesta edició també de doctorats, de la UAB es consolida amb un format de sessions virtuals que ha tingut molt èxit en les tres edicions celebrades des del 2020. A la darrera edició, al mes de febrer, es van dur a terme més de 170 sessions informatives que van comptar amb més de 2.500 assistents. Una gran oportunitat per a conèixer els màsters, postgraus i doctorats que ofereix la UAB i de parlar directament amb la coordinació de l’estudi que t’interessa.

Per participar-hi, només cal fer una inscripció prèvia: apunta't i uns dies abans de l'inici de la fira rebràs un email amb els enllaços a les sessions: inscripció oberta!

Més informació:
Fira virtual de màsters, postgraus i doctorats de la UAB
Màsters oficials UAB
Màsters i postgraus propis UAB