Sala de premsa Premsa i mitjans

Torna la Festa Major de la UAB

El dijous 9 de novembre, de 13 a 21 hores, la FMUAB2017, que enguany té com a lema “La salut mental, visible i sense estigmes a la UAB”, tornarà a omplir el campus de paradetes, actuacions musicals i desenes d’activitats culturals, solidàries i esportives.

31/10/2017

Es vol dedicar la FMUAB2017 a fer visible la salut mental i a desestigmatitzar-la

La FMUAB2017 tornarà a omplir el campus de paradetes, música, activitats culturals, associatives i esportives, en un esdeveniment que vol tornar a ser exemple de festa inclusiva, participativa i no sexista. La majoria d'activitats es concentraran a la plaça Cívica i a la plaça del Coneixement, a l’eix Nord del campus. Més de 50 paradetes d'estudiants hi seran presents i tot un seguit de grups musicals, de diferents estils, molts sorgits del programa L'Autònoma Actua, amenitzaran la festa.

El tret de sortida tindrà lloc a la plaça Cívica amb el pregó, on es podran sentir històries de salut mental en primera persona, i la ja tradicional actuació castellera de la colla “Ganàpies”, que comptarà amb la presència d’uns recuperats gegants i capgrossos de la UAB. A més, enguany, del 6 al 9 de novembre, coincidint amb la setmana de la FMUAB2017, tindran lloc també els primers UABgames.

El passat 10 d’octubre, coincidint amb el Dia Mundial de la Salut Mental, es va presentar les activitats de la Festa Major de la UAB d'enguany. L’alpinista Edurne Pasaban va explicar la seva història salut mental en primera persona, una història marcada pels èxits esportius però també pel repte personal d’afrontar una depressió. La vicerectora d’Alumnat i Ocupabilitat, Sara Moreno, va explicar que es va decidir “dedicar el curs a fer visible la salut mental i a desestigmatitzar-la” abans de donar a conèixer la guanyadora del concurs de cartell de la FMUAB2017, l’estudiant del grau de Medicina Souha Marouan.

Podeu consultar tota la programació de la FMUAB2017 i diversos consells de mobilitat, seguretat o sostenibilitat al Facebook https://www.facebook.com/FMUAB/