Suma’t a la campanya “L’Alcohol és responsabilitat de tothom” amb un vídeo

L'Alcohol és responsabilitat de tothom

Grava’t amb el mòbil dient “L’alcohol és responsabilitat de tothom; Jo m’hi adhereixo” i suma’t a la campanya per a la sensibilització i la prevenció sobre els riscos del consum d’alcohol impulsada per la Generalitat de Catalunya.

12/06/2019

L’any passat amb motiu de la Setmana de sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol, des de la Generalitat de Catalunya van impulsar la campanya “L’Alcohol és responsabilitat de tothom” amb la iniciativa “Jo m’hi adhereixo” per a la sensibilització i la prevenció sobre els riscos del consum d’alcohol. 

A la campanya s’hi van sumar diferents personalitats públiques com la Consellera de Salut Alba Vergés, els periodistes Jordi Basté i Mònica Terribas i el jugador del Futbol Club Barcelona (FCB) Sergi Roberto, entre d’altres. L’acollida va ser molt positiva i va tenir una àmplia repercussió en els mitjans de comunicació.

Enguany des de la Generalitat segueixen buscant adhesions al lema de la campanya, per això us animem a participar! Només cal que us graveu en vídeo amb el mòbil dient la frase “L’alcohol és responsabilitat de tothom; Jo m’hi adhereixo”, i enviar-lo al correu alcoholmenysmillor@gencat.cat.  

Tots els vídeos rebuts es penjaran al Canal Drogues de la Generalitat i formaran part dels materials que editaran per a la VI Setmana de sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol que tindrà lloc de l’11 al 17 de novembre. El hashtag de la campanya és #responsabilitatdetothom. 

“L’Alcohol és responsabilitat de tothom”

La sensibilització i la prevenció sobre els riscos del consum d’alcohol són responsabilitat de tota la comunitat, són responsabilitat de tothom: de l’administració, els municipis, els centres educatius, els i les professionals de la salut, els qui organitzen festes i esdeveniments, les empreses productores de begudes alcohòliques, els cossos de seguretat, els i les comerciants,  els mitjans de comunicació, les famílies, el grup d’amistats, i cadascú a nivell individual.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies