Set investigadors de la UAB reben la distinció ICREA Acadèmia de la Generalitat

icrea

La convocatòria 2019 del Programa ICREA Acadèmia ha concedit 30 distincions, de les quals set són per a personal investigador de la UAB.

25/03/2020

La Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA) va resoldre el mes de febrer passat la convocatòria del Programa ICREA Acadèmia, amb la concessió de 30 distincions amb l’objectiu d’impulsar i premiar l’excel·lència de la recerca dels professors de les universitats públiques de Catalunya, set d’elles per a investigadors i investigadores de la UAB.

Els ICREA Acadèmia de la UAB de la convocatòria 2019 són Roberto Risch, del Departament de Prehistòria; Gonzalo Seco, del Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes; Jordi Vallverdú, del Departament de Filosofia; Diana Marre, del Departament d'Antropologia Social i Cultural; María José Vega, del Departament de Filologia Espanyola; Antoni Verger, del Departament de Sociologia; i David Pérez, del Departament d'Economia i d'Història Econòmica.

ICREA Acadèmia és un programa d’intensificació de la recerca destinat només al professorat que està impartint docència i que es troba en fase activa i d’expansió de la seva activitat. La dotació econòmica total de cada investigador beneficiari és de 40.000 euros anuals i el programa té una durada de 5 anys.

Amb aquests guardons el Govern de la Generalitat reconeix el talent dels investigadors i investigadores del sistema universitari català. Les distincions ICREA Acadèmia, que enguany arriben a la desena edició, corresponent a la convocatòria 2019, reconeixen la tasca de recerca del professorat que desenvolupa la seva activitat en alguna universitat pública catalana i, alhora, contribueixen a retenir el talent investigador dins el sistema universitari de Catalunya.

Més informació:
https://www.icrea.cat/ca/icrea-academia

 

Notícies relacionades

Laura Ruiz Flora, guanyadora de l'accèssit dels IV Premis CEPAC

Una estudiant de Dret, guardonada pel seu TFG sobre el món casteller

L’alumna de la Facultat de Dret, Laura Ruiz Floria, ha obtingut l’accèssit del IV Premi CEPAC (Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells) amb un Treball Fi de Grau sobre la regulació administrativa del món casteller, una temàtica molt poc estudiada segons el jurat.

Laura Ruiz Flora, guanyadora de l'accèssit dels IV Premis CEPAC

Un TFG de la UAB guardonat als IV Premi CEPAC

L’alumna de la facultat de dret de la UAB, Laura Ruiz Floria, ha obtingut l’accèssit del IV Premi CEPAC (Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells) amb el treball “Aproximació a la regulació administrativa del món casteller: de la subvenció al contracte.”

Totes les notícies