S’obren les inscripcions del Taller de representació estudiantil, que serà online

cartell_TallerRepresentació

Si tens interès per conèixer la universitat de prop, esbrinar quins òrgans de representació hi ha, saber les tasques d’un representant d’estudiants, o descobrir com i on es prenen les decisions de la universitat, ja pots apuntar-te al Taller de representació estudiantil.

07/05/2020

Molts cops ens preguntem què fa exactament un delegat o delegada, o què és la Junta de Facultat o el Claustre. També, però, quins espais de participació hi ha a la universitat o com i on es prenen les decisions.

Del 20 al 24 de juliol i de forma telemàtica, la unitat de Dinamització Comunitària realitza el Taller de representació estudiantil, amb l’objectiu de donar a conèixer els canals de participació i representació de la UAB. L’activitat va adreçada a tots els i les estudiants que estigueu interessats i interessades en aquest camp, especialment aquells o aquelles que desenvolupeu o vulgueu tenir tasques de representació estudiantil.

En l’activitat, doncs, s’explicarà tot el que envolta a la figura del delegat o delegada, així com els altres espais de representació que té la universitat, i de com i on es prenen les decisions a la UAB.

Per inscriure’s només cal omplir aquest formulari, que estarà obert fins el 15 de juny.

 

Notícies relacionades

Campus buit. Gespa.

La UAB avança a la fase 2 de la desescalada

La Universitat manté la modalitat de treball remot en totes les tasques que no requereixin presencialitat mentre no se superi l’excepcionalitat sanitària actual però permet algunes activitats que no es poden fer des de casa.

 
Totes les notícies