S’obren les inscripcions del Taller de representació estudiantil, que serà online

cartell_TallerRepresentació

Si tens interès per conèixer la universitat de prop, esbrinar quins òrgans de representació hi ha, saber les tasques d’un representant d’estudiants, o descobrir com i on es prenen les decisions de la universitat, ja pots apuntar-te al Taller de representació estudiantil.

07/05/2020

Molts cops ens preguntem què fa exactament un delegat o delegada, o què és la Junta de Facultat o el Claustre. També, però, quins espais de participació hi ha a la universitat o com i on es prenen les decisions.

Del 20 al 24 de juliol i de forma telemàtica, la unitat de Dinamització Comunitària realitza el Taller de representació estudiantil, amb l’objectiu de donar a conèixer els canals de participació i representació de la UAB. L’activitat va adreçada a tots els i les estudiants que estigueu interessats i interessades en aquest camp, especialment aquells o aquelles que desenvolupeu o vulgueu tenir tasques de representació estudiantil.

En l’activitat, doncs, s’explicarà tot el que envolta a la figura del delegat o delegada, així com els altres espais de representació que té la universitat, i de com i on es prenen les decisions a la UAB.

Per inscriure’s només cal omplir aquest formulari, que estarà obert fins el 15 de juny.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies