Reactivació dels serveis de transport per accedir al campus

Trens de Renfe i de FGC

A partir del 14 de setembre es reactiva la majoria del transport que dóna accés al campus de Bellaterra de la UAB.

14/09/2020

A partir del dilluns, 14 de setembre, es reactiva la majoria del servei de transport que dóna accés a la UAB:

-El servei de bus intern de la UAB amb horari habitual (previ al confinament). Consultar horaris aquí o a l'app de busos de la UAB. Recordem que els horaris són orientatius ja que depenen de l'arribada i sortida dels trens i la fluïdesa del trànsit. 

-El servei de rodalies amb les línies R7 i R8 amb horari habitual (previ al confinament). Consultar noticia de l'operador de Renfe aquí. Altres canals per a mantenir-se informat/da: Web de Rodalies, App Rodalies,@Rodalies o al telèfon d'informació: 900 41 00 41. 

-Algunes de les línies de bus interurbanes. Recomanem consultar les webs i les xarxes socials de cada operador. 

-Recordem que el servei BiciUAB es troba operatiu, en horari habitual (pre al confinament) des de l'1 de setembre. Més informació aquí. 

-I el punt de càrrega de vehicle elèctric del Campus es troba operatiu els 365 dies de l'any. Davant de qualsevol incidència es recomana trucar al 977 276 952 (atenció: 24h.). En cas d'estar interessat/da en fer ús del servei, podeu enviar un email a mobilitat@uab.cat. 

-Es poden consultar també els horaris de FGC aquí. 

Per a planificar rutes d'origen i/o accés al Campus de la UAB, podeu fer servir l'aplicació web App&Town UAB fent clic aquí. 

Mascareta, obligatòria

Recordar que l'ús de mascareta és obligatori al transport públic. El compliment de les mesures de seguretat al transport col·lectiu és imprescindible per anar superant sense risc la incorporació a la "normalitat".

Més informació:

https://www.uab.cat/web/detall-de-noticia/reactivacio-dels-serveis-de-transport-uab-1345765928298.html?noticiaid=1345823837106

 

 

 

 

 


 

 

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

     

    Notícies relacionades

    Totes les notícies