Prop de 250 estudiants participen en la UAB Barcelona Summer School

Enguany, per primer cop, la UAB Barcelona Summer School ha estat impartida en format virtual. Entre els mesos de juny i juliol, prop de 250 estudiants de la UAB i estrangers han seguit 14 cursos, majoritàriament en anglès, de diferents camps acadèmics.

16/07/2020

L'edició d'enguany de la UAB Barcelona Summer School, que ha estat impartida en format virtual, ha comptat amb la participació de 221 estudiants de la UAB i 24 estudiants internacionals.

L'escola d'estiu s'ha desenvolupat entre el 22 de juny i el 10 de juliol, i ha tingut un total de 309 matrícules (els estudiants podien matricular-se en més d'un curs). Han estat impartits catorze cursos de diferents camps acadèmics, tots ells en anglès excepte un curs en castellà sobre les visions de l'Espanya contemporànaia al cinema. L'escola ha inclòs també el Buddy Programme, un programa social per facilitar el contacte entre els participants.

La UAB Barcelona Summer School, adreçada a estudiants de grau i de postgrau, té lloc tots els anys durant el període estival i en format presencial. Enguany, davant dels problemes de desplaçament que podia provocar l'actual pandèmia de COVID-19, s'ha impartit excepcionalment en format virtual i apostant per potenciar la participació dels estudiants de la UAB. El seguiment d'aquests cursos es pot convalidar per sis crèdits ECTS en el cas dels estudiants de grau.

Més informació: UAB Barcelona Summer School

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Educació de qualitat
 

Notícies relacionades

Surt la resolució de les beques Prevenció d'Extremismes Violents

Quatre estudiants sirianes i kurdes es formen a la UAB en prevenció d'extremismes

Quatre joves activistes sirianes i kurdes estan cursant aquest curs a la UAB un màster (tres d'elles) i una altra, un doctorat, gràcies a les beques que han obtingut en el marc del Programa d’Acollida de persones en cerca de refugi a la UAB, que afavoreix que persones en situació de cerca de refugi puguin cursar estudis universitaris i exercir el seu activisme.

Totes les notícies