Posposada la sessió informativa sobre les beques Fulbright de mobilitat

Estudiants

La sessió informativa sobre les beques Fulbright prevista per a l'11 de març ha estat posposada degut a que els membres de la Comissió Fulbright-Espanya no podran assistir-hi. La nova sessió encara no té una data fixada.

18/02/2020

La sessió informativa sobre les beques Fulbright prevista per a l'11 de març ha estat posposada degut a que dos dels ponents de la sessió, Alberto López i Nanor Demirjian (director executiu i assessora acadèmica, respectivament, de la Comissió Fulbright-Espanya), no podran assistir-hi. La nova sessió encara no té una data fixada.

Fulbright és un programa adreçat a estudiants dels últims cursos de grau, de màster i de doctorat interessats en estudiar o investigar en una universitat dels Estats Units.Els ajuts s'atorguen a titulats superiors i inclouen una assignació econòmica mensual, les despeses de matrícula i viatge d'anada i tornada, i una assegurança mèdica i d'accidents. Al llarg dels anys, 235 estudiants de la UAB han obtingut una beca Fulbright i, actualment, cinc persones estan realitzant estades a la Boston University, a la Louisiana State Universty at Baton Rouge, a la University of Wisconsin, a la New York University i a la Susquehanna University. A més, 105 becaris Fulbright han esdevingut professors de la UAB. Pel que fa a l'actual convocatòria, el termini per presentar sol·licituds de cara al curs 2021-2022 es tancarà el proper 14 d'abril.

Aquest programa va ser creat l'any 1946 per iniciativa del senador James William Fulbright i, des d'aleshores, ha facilitat la mobilitat de 300.000 persones. El seu finançament procedeix principalment del Congrés dels Estats Units, encara que també té el suport econòmic d'entitats públiques i privades d'aquest país, així com dels estats participants del programa. L'any 2014, el programa va ser guardonat amb el premi Príncep d'Astúries de cooperació internacional.

Més informació: Fulbright

 

Notícies relacionades

Totes les notícies