Participa en l'elecció del cartell de la Festa Major 2019!

Vota el cartell de la FM19!

El termini de presentació de propostes pel cartell de la Festa Major 2019 ja ha finalitzat i ara la comunitat de la UAB pot dir la seva i votar la seva proposta preferida a la pàgina de Facebook FMUAB.

16/09/2019

La Festa Major de la UAB és un espai on tota la comunitat universitària es dona trobada per celebrar i reivindicar plegats i plegades. Aquest any, la UAB ha decidit situar la crisi climàtica al centre i fer-ne el lema que vertebrarà les activitats del mateix dia 7 de novembre i aquelles que es duran a terme durant tot el curs 2019/2020.

El concurs del cartell de la FMUAB dona el tret de sortida a la festa i enguany ha comptat amb més de 30 propostes presentades per estudiants, personal d'administració i serveis i alumni de la UAB. El concurs va obrir-se a la participació de tota la comunitat el juliol de 2019 i cada persona podia presentar fins a un màxim de dues propostes que havíen d'incloure el lema de la Festa: "Emergència climàtica: la UAB actua!".

El passat 15 de setembre va finalitzar el termini de presentació de propostes i ara s'obre el periode per les votacions populars. Es poden trobar totes les propostes sotmeses a votació popular a la pàgina de Facebook FMUAB. Les tres propostes més votades passaran directament a la final, on un jurat format per la Vicerectora d'Alumnat i Ocupabilitat, una persona de l'equip de Dinamització Comunitària, una persona de l'equip de Cultura en Viu i una persona de l'equip de Comunicació decidiran finalment el cartell guanyador.

El cartell guanyador, que serà la imatge de la FMUAB19 i obtindrà un premi de 300€, es donarà a conèixer el mes d'octubre. 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies