Nova convocatòria d'ajuts per a equipament informàtic i connectivitat

Noi treballant amb un ordinador

La UAB obre una segona convocatòria d'ajuts per dotar l'alumnat d'equipament informàtic i de connectivitat per poder seguir la docència a distància aquest semestre. A la primera convocatòria, ja ha estat concedit prop d'un centenar d'ajuts.

23/04/2020

La UAB ha obert una segona convocatòria especial d'ajuts per a la cessió temporal d'equipament informàtic i de connectivitat durant el segon semestre del curs 2019-2020 amb motiu de l'estat d'alarma declarat per fer front a l'emergència sanitària provocada pel COVID-19. Les sol·licituds es poden presentar fins al 27 d'abril.

Aquests ajuts especials estan destinats a l'alumnat de la UAB amb dificultats per seguir la docència a distància a causa de mancances de material informàtic o de connectivitat a internet. Els ajuts consistiran en el préstec d'equipament informàtic bàsic o bé en facilitar l'accés a una connexió bàsica d'internet mitjançant un dispositiu amb targeta SIM.

Hi ha dues modalitats d'ajuts. La modalitat A s'adreça a estudiants que hagin sol·licitat la beca general per als cursos 2018-2019 o 2019-2020, i que disposin d'un nivell de renda familiar situat dins del llindar que permet obtenir la beca general, amb independència de la concessió definitiva de la beca. La modalitat B s'adreça a l'alumnat que, compleixi o no els requisits de la modalitat A, tinguin l'aval del deganat o la direcció del centre on estudia.

Aquests ajuts tenen una dotació màxima de 15.000 euros a càrrec del pressupost de la UAB. A la primera convocatòria, ja ha estat atorgat prop d'un centenar d'ajuts. En cas que el nombre d'ajuts a concedir superi el pressupost assignat, es prioritzaran les sol·licituds de la modalitat A.

Col·laboració amb Vodafone

Per la seva banda, la companyia Vodafone ha proporcionat a la UAB 65 línies de dades amb 60GB/mes per als estudiants que ho necessitin sense cap cost. Això els ajudarà a fer front a la situació excepcional provocada per la crisi sanitària, tot permetent-los tenir accés als continguts i activitats docents que ara es fan online.

Per saber com sol·licitar aquests ajuts, consulteu l'enllaç disponible a més informació:

Més informació: Segona convocatòria especial d'ajuts per a la cessió temporal d'equipament informàtic i de connectivitat per al segon semestre del curs 2019-2020

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Reducció de les desigualtats
  • Fi de la pobresa
  • Educació de qualitat
  • Ciutats i comunitats sostenibles
 

Notícies relacionades

Fira Virtual Graus 2: preguntes i respostes

Fira virtual de graus 2: preguntes i respostes

Després de l'èxit que va tenir la fira virtual de graus de la UAB, que es va celebrar els dies 15 i 16 de maig, arriba la fira virtual de graus 2: preguntes i respostes, el proper 12 de juny. 

Totes les notícies