La UAB tanca el seu cinquantè aniversari amb una festa de cloenda

The Bazaga's

Després d'un cicle d'activitats commemoratives que s'ha desenvolupat al llarg dels darrers dos cursos, la UAB tancarà la celebració del seu cinquantè aniversari amb una festa el dijous, 6 de juny. 

16/05/2019

El dijous, 6 de juny, a la plaça Acadèmica (davant del Rectorat), tindrà lloc la festa de cloenda que tancarà els actes de celebració del cinquantè aniversari de la UAB. Hi actuarà el grup The Bazaga's, que interpretarà música anglesa dels anys vuitanta. Hi haurà també food trucks i música amb un DJ abans del concert. La festa es desenvoluparà a partir de les 20,30 h.

L'entrada té un cost de deu euros per persona i inclourà un plat, postres, una beguda i un got institucional. 

La UAB va ser creada mitjançant un decret datat el 6 de juny de 1968. Entre els cursos 2017-2018 i 2018-2019, la Universitat ha celebrat el seu cinquantenari amb diferents actes institucionals i activitats culturals, com ara les inauguracions de curs al Monestir de Sant Cugat del Vallès i a les instal·lacions de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, o els cinc doctorats honoris causa excepcionals atorgats a Jaume Plensa, Marie-Paule Kieny, Caddy Adzuba, Lisa Randall i Joaquim Maria Puyal. Es va publicar també el llibre L'audàcia del coneixement. 50 anys UAB, es van organitzar diverses exposicions i sengles concerts a Sabadell i Barcelona i es va realitzar un sopar commemoratiu el 6 de juny del 2018, entre altres activitats.

Més informació: L'audàcia del coneixement: 50 anys UAB

 

Notícies relacionades

Totes les notícies