La UAB rep el segell HR Excellence in Research

La UAB ha rebut el segell ‘HR Excellence in Research’, una distinció de la Direcció General de Recerca i Innovació de la Comissió Europea que reconeix l’esforç per millorar la contractació i els drets dels investigadors. Només tres universitats, UAB, UPF i URV, han rebut la distinció a tot l'Estat.

10/12/2014

Un dels tres pilars de l’iniciativa europea EURAXESS, l’apartat "Drets", pretén millorar la contractació i les condicions laborals dels investigadors de tot Europa i ajudar a realçar l’atractiu de la carrera de recerca a Europa. Una de les pedres angulars de l’apartat Drets d’EURAXESS és la implementació de la Carta Europea per als Investigadors (European Charter for Researchers) i del Codi de Conducta per a la Contractació d’Investigadors (Code of Conduct for the Recruitment of Researchers).

L'any 2008, EURAXESS va llençar la iniciativa  Human Resources Strategy for Researchers (HRS4R) per donar suport a la implementació dels principis de la Carta i del Codi i vetllar per la concessió del distintiu HR Excellence in Research
 
El segell reconeix l’esforç de la UAB per avançar en la implementació d’aquests principis, amb la realització d’una anàlisi interna i un pla de millora que s’haurà d’executar en els proper dos anys. A nivell de l’estat espanyol sols tenen aquest reconeixement tres universitats, totes elles catalanes (UAB, UPF i URV).

Més informació:
EURAXESS-UAB

 

Notícies relacionades

Congres ESGCT2019

Més de 1800 experts internacionals en teràpia gènica i cel·lular es reuniran a Barcelona

Del 22 al 25 d'octubre, més de 1.800 investigadors i professionals de l'àmbit de la teràpia gènica i cel·lular es reuniran a Barcelona en el 27è Congrés Anual de la Societat Europea de Teràpia Gènica i Cel·lular (ESGCT), que s'ha organitzat conjuntament amb la societat Espanyola de Teràpia Gènica i Cel·lular (SETGyC), i que tindrà lloc al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

Totes les notícies