Sala de premsa Premsa i mitjans

La UAB presenta un nou títol d'Intel·ligència Artificial

Escola d'Enginyeria

La intel·ligència artificial, una tecnologia clau en el desenvolupament de productes i serveis, necessita la incorporació de nous professionals. Per això, la UAB oferirà una nova titulació el proper curs amb el suport de la Generalitat.

26/01/2021

El rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, Javier Lafuente, i el secretari de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya, David Ferrer, presentaran, el 28 de gener, el nou títol Estudis en Intel·ligència Artificial que oferirà la UAB el proper curs 2021-2022. L'acte començarà a les 10 hores i es podrà seguir en el canal de Youtube de la UAB.

La implantació de la titulació, que vol donar resposta a la necessitat d'experts en intel·ligència artificial a Europa, compta amb el suport del Govern de la Generalitat en el marc de l'estratègia Catalonia.AI i la implicació de diverses facultats de la UAB i de centres de recerca de referència com ara el el Centre de Visió per Computador (CVC) o l'Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial (IIIA-CSIC).

En l'acte intervindran, a més de Lafuente i Ferrer, el director de l'Escola d'Enginyeria de la UAB, Ramon Vilanova, i el coordinador de la nova titulació, Ernest Valveny.

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Indústria, innovació i infraestructures
  • Educació de qualitat
  • Ciutats i comunitats sostenibles