La UAB presenta la seva oferta d'estudis als salons de l'Ensenyament i Futura

Saló de l'Ensenyament 2018

Com tots els anys, la UAB presenta la seva oferta acadèmica i de serveis per al proper curs al Saló de l'Ensenyament (del 14 al 18 de març) i al Saló Futura (els dies 16 i 17 de març), a Barcelona. Professorat i alumnat de tots els centres atendran els futurs universitaris als estands de la UAB.

06/03/2018

La UAB serà present als salons de L'Ensenyament (del 14 al 18 de març) i Futura (16 i 17 de març) per promocionar la seva oferta d'estudis per al curs 2018-2019. Tots dos salons tindran lloc al recinte firal de Montjuïc, a Barcelona. La UAB informa sobre l'oferta de graus a l'estand B-237 (pavelló 1) del Saló de l'Ensenyament i sobre l'oferta de postgrau a l'estand B-230 (pavelló 5) del Saló Futura.

Professors i estudiants de tots els centres de la UAB atendran els assistents per explicar-los els estudis i els serveis que ofereix la UAB. Els estands de tots dos salons, a més, exhibiran una imatge commemorativa del cinquantè aniversari de la Universitat dissenyat per Laia Closas, Javi Fernández, Hel·lena Prat i Maria Viladomiu, estudiants d'EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, adscrit a la UAB.

El Saló de l'Ensenyament obrirà les portes en diferents horaris segons el dia: del dimecres 14 al divendres 16 de març, obrirà de 9 a 19 h; el dissabte 17, obrirà de 10 a 20 h; i el diumenge 18, obrirà de 9,30 a 14,30 h. Per la seva banda, el Saló Futura romandrà obert els dies 16 i 17, de 10 a 20 h.

En paral·lel, Barcelona Activa impulsa el primer Saló de l'Ocupació Juvenil, que tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 de març, al recinte de la Fira de Barcelona també, dins de la Setmana de la Formació i el Treball que engloba també els salons de l'Ensenyament i Futura. El Servei d'Ocupabilitat de la UAB hi serà present.

Onze graus nous

La UAB oferirà onze novetats en titulacions de grau el curs 2018-2019 que abasten un ampli ventall d'àmbits acadèmics i tenen un alt component interdisciplinari gràcies a les característiques d'una universitat de campus com és l'Autònoma. La nova oferta acadèmica augmenta el nombre de graus de tres anys, incrementa la formació de grau en anglès i incorpora una doble titulació nova. La UAB, a més, es sumarà a dos graus interuniversitaris.

Entrades per al Saló Futura

Els membres de la comunitat universitària de la UAB (estudiants, personal docent i investigador o personal d'administració i serveis) o les persones que voldrien estudiar un màster o un postgrau a la UAB poden descarregar-te una invitació al Saló Futura al següent enllaç.

Més informació: Graus de la UAB
Saló de l'Ensenyament
Saló Futura

 

Notícies relacionades

JosepCoca

L'escriptor Jordi Coca ofereix una conferència sobre dramatúrgia

La Facultat de Filosofia i Lletres acollirà la conferència de l’escriptor Jordi Coca en el marc de la inauguració del màster universitari en Estudis Teatrals, el proper divendres, 21 de setembre, a les 12.00 hores. Doctor en Arts Escèniques i dramaturg, oferirà la xerrada "Cal saber llegir per poder escriure. La transcendencia de la dramatúrgia. Èsquil i Shakespeare com a exemples”.

  Llegir més

Totes les notícies