La UAB participa a la Conferència Anual de la NAFSA a Washington

Logo Conferència Anual de la Nafsa

Representants de la UAB assisteixen a la conferència anual de la NAFSA "Lideratge global, aprenentatge i canvi" ,que es desenvoluparà a Washington fins al dia 31 de maig. Durant aquests dies, també es reuniran amb diverses universitats d'arreu del món per intercanviar experiències i establir-hi relacions de futur amb universitats dels Estats Units i del Canadà.

28/05/2019

Una delegació de la UAB, formada per Màrius Martínez, vicerector de Relacions Internacionals, Katja Schustakowitz, cap de l'Àrea de Relacions Internacionals, Montserrat Alegre, tècnica de l’Àrea de Relacions Internacionals, David Miró, responsable de màrqueting de l’àmbit internacional, i Richard John Turner, director del programa Study Abroad de la UAB, participaran, fins al proper 31 de maig a la ciutat de Washington, a la Conferència Anual de la NAFSA "Lideratge global, aprenentatge i canvi". 

Durant aquests dies, els representants de la UAB es reuniran amb diverses universitats d'arreu del món, posant èmfasi a les universitats dels Estats Units i del Canadà, per establir col·laboracions futures i treball en xarxa.  

La Conferència Anual de la NAFSA és una de les trobades més importants del món sobre educació superior,  juntament amb l'EAIE a Europa i l'APAIE al continent asiàtic, que vol esdevenir un espai de referència per a la comunitat mundial d’educadors internacionals. 

El programa d’aquesta jornada inclou més de 200 sessions d'aprenentatge professional i tallers, així com una exposició on els assistents poden informar-se sobre aspectes com la gestió internacional de matriculacions, serveis internacionals per a estudiants o lideratge educatiu internacional. 

 

Notícies relacionades

IMGgrupstickerasmus

La UAB participa en el disseny d'una mobilitat europea acadèmic-esportiva

El programa “STICK”, que ha coordinat l'Atlètic Terrassa Hockey Club juntament amb la UAB i altres 4 universitats i clubs esportius europeus, ha presentat a Brussel.les una proposta de mobilitat europea per a esportistes d'alta dedicació, amb la intenció que la Comissió Europea ho implementi properament. Dos estudiants de la UAB i esportistes d'hockey estan participant en la prova pilot.
 

Totes les notícies