La UAB, la millor universitat d’Espanya en gestió ambiental i ocupa la 16a posició mundial

Greenmetric Campus UAB

La Universitat Autònoma de Barcelona millora vint-i-una posicions respecte de l’edició anterior en el rànquing elaborat per la Universitat d’Indonèsia, que valora els esforços cap a la sostenibilitat i les polítiques de gestió respectuoses amb el medi.

10/12/2019

La Universitat d’Indonèsia (UI) ha publicat la desena edició del GreenMetric Ranking of World Universities. La classificació compara els esforços de 780 universitats d’arreu del món (seixanta-una més que l’any passat) cap a la sostenibilitat ambiental, i valora les polítiques de gestió envers el respecte al medi ambient.

En l’edició actual la UAB se situa en la 16a posició mundial, una millora respecte de l’edició anterior, en que va ocupar la posició 37. Pel que fa a les universitats espanyoles, n’ocupa la primera posició, seguida de la Universidad de Alcalá i la Universidad de la Coruña.

La informació del rànquing s’organitza en sis categories, amb els pesos indicats entre parèntesi: energia i canvi climàtic (21%), gestió de residus (18%), transports (18%), infraestructures (15%), ús de l’aigua (10%) i formación (18%). El conjunt de les valoracions en aquestes categories ha situat la UAB en la posició 16 del món. El rànquing destaca la UAB especialment en energia i canvi climàtic (8a posició), gestió de residus (33a posició) i gestió del transport (39a posició).

Més informació:
http://greenmetric.ui.ac.id/overall-rankings-2019/

 

Notícies relacionades

Totes les notícies