La UAB aprova el marc general d'actuació per a la finalització del curs

Campus de la UAB

La UAB ha aprovat els criteris per a la finalització del curs acadèmic actual davant la situació generada per la crisi sanitària. S'estableixen instruccions pel que fa a calendari acadèmic, docència, avaluació, treballs de final d'estudis, pràctiques i guies docents.

20/04/2020

El Consell de Govern de la UAB ha aprovat, en una sessió extraordinària que s'ha desenvolupat telemàticament, dues instruccions per a la finalització del curs acadèmic 2019-2020 en el marc de la situació de crisi ocasionada per la COVID-19. Els dos documents abasten els estudis de grau i de màster universitari i els estudis propis de postgrau. Es tracta de documents marc d'instruccions generals que cada centre haurà d'adaptar a les seves característiques i inclouen indicacions sobre calendari acadèmic, docència, avaluació, guies docents, treballs de final d'estudis i pràctiques.

Davant l'elevada possibilitat que la situació de confinament de la població s'allargui i que la represa de l'activitat s'hagi de fer de manera progressiva, l'Equip de Govern, juntament amb les direccions dels centres docents, van acordar donar per finalitzada la docència presencial del segon semestre i continuar tota l'activitat docent pendent en format virtual, i van acordar també l'adopció de mesures respecte a la finalització del curs per donar garanties a l'alumnat, al professorat i al personal d'administració i serveis que d'una manera directa o indirecta dona suport a l'activitat acadèmica. Aquestes mesures són les que el Consell de Govern ha aprovat i es detallen als documents disponibles a més informació:

Més informació: Instrucció 6/2020, per a la finalització del curs acadèmic 2019-2020 en el marc de la situació de crisi ocasionada per la COVID-19
Instrucció 7/2020, per a la finalització del curs acadèmic 2019-2020 dels estudis propis de postgrau

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Reducció de les desigualtats
  • Ciutats i comunitats sostenibles
 

Notícies relacionades

NoisMascaretaCarpeta

Més de 8.000 alumnes nous comencen el curs a la UAB

Més de 8.000 alumnes nous comencen un grau universitari a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el dilluns, 28 de setembre; són els darrers que s'incorporen a la UAB després que durant tot el mes ho hagin anat fent la resta de cursos. 

Totes les notícies