La publicació digital UABDIVULGA rep el Premi Nacional de Comunicació Científica

uabdivulga

La rectora de la UAB, Margarita Arboix, rebrà la distinció dilluns 15 d’octubre en la cerimònia d’entrega dels Premis Nacionals de Recerca 2017. L’acte, al Teatre Nacional de Catalunya, serà presidit pel president de la Generalitat, Quim Torra.

11/10/2018

El proper dilluns, 15 d’octubre, a les 19h, tindrà lloc l’acte de lliurament dels Premis Nacionals de Recerca 2017, presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra. La cerimònia tindrà lloc al Teatre Nacional de Catalunya, a les 19 hores, i serà conduïda per la periodista Laura Rosel.

Els Premis Nacionals de Recerca, convocats pel Govern de Catalunya i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), fomenten el reconeixement social de la ciència i l’activitat dels investigadors, mecenes, empresaris i comunicadors.

Tal i com es va anunciar el mes de desembre passat, la publicació digital UABDIVULGA ha estat guardonada amb el Premi Nacional en la categoria de Comunicació Científica. Aquesta edició dels premis també ha guardonat el bioinformàtic Roderic Guigó, coordinador del Programa de Bioinformàtica i Genòmica del Centre de Regulació Genòmica (CRG) i professor de Bioinformàtica de la UPF, amb el Premi Nacional de Recerca 2017; en la categoria de Talent Jove, a l’astrofísica italiana Nanda Rea, investigadora titular del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) a l’Institut de Ciències de l’Espai (IEEC-CSIC), especialitzada l’estudi dels magnetars, estrelles de neutrons envoltades dels camps magnètics més intensos de l’Univers; la Fundació La Marató de TV3 ha obtingut el Premi en la categoria de Mecenatge Científic pel seu esforç sostingut durant 25 anys en finançament de la recerca en biomedicina i conscienciació social sobre malalties greus i cròniques;  finalment,  el Premi de Partenariat Publicoprivat en R+I ha estat per la plataforma de recerca col·laborativa en l’àmbit de la mobilitat Cooperative Automotive Research Network (CARNET), impulsada per SEAT, Volkswagen Group Research i la UPC.

 

Notícies relacionades

Laura Ruiz Flora, guanyadora de l'accèssit dels IV Premis CEPAC

Una estudiant de Dret, guardonada pel seu TFG sobre el món casteller

L’alumna de la Facultat de Dret, Laura Ruiz Floria, ha obtingut l’accèssit del IV Premi CEPAC (Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells) amb un Treball Fi de Grau sobre la regulació administrativa del món casteller, una temàtica molt poc estudiada segons el jurat.

Laura Ruiz Flora, guanyadora de l'accèssit dels IV Premis CEPAC

Un TFG de la UAB guardonat als IV Premi CEPAC

L’alumna de la facultat de dret de la UAB, Laura Ruiz Floria, ha obtingut l’accèssit del IV Premi CEPAC (Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells) amb el treball “Aproximació a la regulació administrativa del món casteller: de la subvenció al contracte.”

Totes les notícies