La professora i psicòloga Carla Sharp aborda en una conferència les patologies de la personalitat

Carla Sharp sii

La professora de la Universitat de Houston i reconeguda psicòloga, Carla Sharp, impartirà la conferència "Les patologies de la personalitat creixen" el dilluns, 10 de desembre, a les 13 h. (aula P-24) a la Facultat de Psicologia. Sharp dirigeix un centre per adolescents de prevenció, diagnosi i tractament. Ha rebut diferents premis per les seves investigacions novedoses i pioneres en el desordre de la personalitat, centrat en nens i adolescents.
 

28/11/2018

La conferència s'oferirà a l'aula P-24 de la Facultat de Psicologia. Carla Sharp és catedràtica de Psicologia de la Universitat de Houston i directora de formació del programa de doctorat de Psicologia Clínica a la Universitat de Houston (UH). També dirigeix ​​el Centre d'Adolescència per a la Prevenció i Tractament de la Valoració de la Diagnosi (ADAPT) a la UH i el Laboratori de Psicopatologia del Desenvolupament de la UH.

Té una llarga experiència en la cognició social com una causa i correlació del trastorn psiquiàtric al llarg de la vida, amb especial atenció a la joventut. Ha publicat més de 200 publicacions, nombrosos capítols i llibres, incloent la Cognició social i la Psicopatologia del Desenvolupament (OUP) i el Manual del Trastorn de la personalitat fronterera en nens i adolescents (Springer).

Una gran part de la seva investigació ha utilitzat el trastorn de la personalitat fronterera (i una altra patologia de la personalitat) per estudiar on la funció social-cognitiva va malament. Com a tal, té una comprensió científica molt avançada de la fenomenologia, causes i correlacions del trastorn de la personalitat fronterera en la joventut.

Va rebre el premi 2016 de la Societat Nord-americana per a l'Estudi dels Trastorns de la Personalitat i el Premi a l'assoliment en el camp dels trastorns de personalitat greu del 2018 per l'Institut de trastorns de la personalitat i del trastorn de la personalitat de Borderline. Ha estat molt implicada en la redacció de la CIM-11 del trastorn de la personalitat.
 

Notícies relacionades

Exponatura

Nova edició del concurs fotogràfic Exponatura UAB 2019

En el marc de la V Jornada de Recerca del BABVE, el departament organitza una nova edició del concurs de fotografia Exponatura UAB 2019. El termini de presentació d'imatges està obert fins al 26 de maig. Les fotografies inscrites seran exposades al llarg del dimarts 4 de juny a la Sala de Vidre de la Facultat de Biociències. Llegir més

Totes les notícies