Sala de premsa Premsa i mitjans

La nova carpeta arriba amb ganes de campus

La nova carpeta de la UAB arriba amb moltes ganes de campus

Estem d’estrena... i amb moltes ganes de campus! La nova carpeta UAB reflecteix l’alegria per la tornada al campus UAB després de tants mesos de confinament per la pandèmia.

01/07/2021

La gespa del campus és la protagonista de la nova carpeta 21-22. Moltes universitats presumeixen d’estar dins d’una gran ciutat. A la UAB ens agrada presumir justament del contrari :-)

Estem d’estrena... i amb moltes ganes de campus! La nova carpeta UAB reflecteix l’alegria per la tornada al campus UAB després de tants mesos de confinament per la pandèmia. En tenim moltes ganes, si tot va bé i l’evolució sanitària segueix avançant a millor. Per això enguany la gespa del campus UAB és la protagonista de les noves carpetes i agendes.

Deixar enrere la pandèmia i recuperar espais de normalitat, però també celebrar-los. A la UAB som molt conscients que tenir un campus com el de les universitats de les pel·lícules americanes, un “green campus”, és un dels avantatges competitius més importants de la Universitat. No només perquè ens permet desenvolupar l’activitat acadèmica, de recerca i de transferència en un entorn natural i d’alt valor ecològic, sinó també perquè ens permet disposar d’un espai central on fomentar les interrelacions entre totes les facultats, les escoles, els centres d’investigació i els serveis.

Moltes universitats presumeixen d’estar dins d’una gran ciutat. A la UAB ens agrada presumir justament del contrari: no som dins d’una gran ciutat, sinó que la UAB acull dins seu una gran ciutat. Una ciutat del coneixement on cada dia estudien, fan recerca i transferència, viuen i comparteixen experiències prop de 50.000 persones. El campus és una ciutat universitària.

La imatge de la gespa del campus UAB vol transmetre això i molt més. Perquè l’experiència universitària és un moment clau en la vida dels estudiants i cadascú es fa la seva. El color verd del campus UAB ha estat el paisatge de moltes d’aquestes experiències, i el disseny de la carpeta UAB d’aquest any et permet emportar-te’n un trosset, d’aquest campus, a sota del braç, per passejar-lo, i per presumir-lo, arreu del país.

De ben segur que la nova carpeta tindrà molts fans i també alguns haters: com les samarretes dels equips de fútbol, una bona carpeta no deixa mai indiferent a ningú. Esperem els teus comentaris a l'Instagram de la UAB amb el hashtag #carpetaUAB!

Més informació
T'esperem a la UAB