La Generalitat convoca 18 places del Pla Serra Húnter a la UAB

Pla Serra Húnter - 2a convocatoria 2019

La Generalitat ha obert la convocatòria de 18 places de professorat lector a la UAB en el marc del Pla Serra Húnter. La crida internacional per presentar-se als concursos estarà oberta fins al 30 de setembre de 2019.

12/09/2019

La Generalitat ha obert la convocatòria de 18 places de professorat lector a la UAB en el marc del Pla Serra Húnter. La crida internacional per presentar-se als concursos estarà oberta fins al 30 de setembre de 2019.

El Pla Serra Húnter és un pla de personal acadèmic que preveu la incorporació d’uns 500 nous professors i professores a les universitats públiques catalanes fins al 2020 i que està finançat pel Govern de la Generalitat de Catalunya i el conjunt de les universitats públiques catalanes.

El programa té com a objectiu la incorporació a les universitats catalanes de personal docent i investigador altament qualificat i amb mèrits homologables als dels estàndards internacionals. Les persones candidates que s'incorporen al programa Serra Húnter ho poden fer en les categories d'agregat "tenure-track", d'agregat permanent, de catedràtic "tenure-track" i de catedràtic permanent.

En una primera fase del programa -que es va desenvolupar durant el període 2003-2010-, es van contractar 428 professors i professores permanents. En aquesta segona fase, que es desplega durant el període 2012-2020,  es preveu la incorporació d'uns 500 nous professors i professores.

El procés de selecció dels candidats i les candidates es desenvoluparà en dues parts. La primera part consisteix en una crida internacional per donar publicitat i anunciar les contractacions que les universitats volen oferir de forma conjunta. En aquesta part s'informa als aspirants de les acreditacions necessàries per concórrer a la convocatòria de les contractacions.

La segona part, que consisteix en el procés selectiu, d'accés als contractes oferts, s'obrirà amb la convocatòria formal de les contractacions.

Podeu consultar les places,  les categories, el perfil i els departaments corresponents al web del Programa Serra Húnter.

Més informació: Programa Serra Húnter

 

Notícies relacionades

Totes les notícies