La Facultat de Psicologia posa un telèfon gratuït d'atenció psicològica

Servei Psicologia Logo

El Servei de Psicologia i Logopèdia de la Facultat de Psicologia ofereix suport psicològic, per via telemàtica, a les persones que mostrin dificultats d'adaptació davant l'actual situació. Ha publicat una sèrie de consells i posa a disposició de la comunitat el telèfon 900 10 15 80.

27/03/2020

Davant la crisi sanitària actual ocasionada pel COVID-19, el Servei de Psicologia i Logopèdia de la Facultat de Psicologia ha posat un telèfon gratuït d'atenció psicològica a disposició de la comunitat universitària, coordinat per la Unitat de Trauma, Crisi i Conflicte de Barcelona (UTCCB): 900 10 15 80. A més, ha elaborat una sèrie de recomanacions recollides en decàlegs que es poden llegir en el web del Servei.

A través de la línia telefònica, professionals de la UTCCB oferirà els seus serveis per via telemàtica i, quan sigui necessari, derivarà l'assistència a les altres unitats especialitzades del Servei, que ha posat en marxa aquest centre virtual d'atenció psicològica a població afectada per l’impacte del COVID-19 amb l'objectiu de donar suport  no només als membres de la comunitat universitària de la UAB (alumnat, personal docent i investigador i personal d'administració i serveis) sinó també al personal sanitari i a la població general de l'entorn de la UAB. El Servei compta per a això amb la col·laboració de les unitats docents hospitalàries i del Departament de Psiquiatria de la UAB.

Es vol així donar suport psicològic, per via telemàtica, a les persones que mostrin dificultats d'adaptació psicològica davant la nova situació sanitària o descompensació del seu estat emocional amb o sense diagnòstic psicològic previ. La prestació de serveis assitencials a les persones o grups és una de les funcions del Servei de Psicologia i Logopèdia, a més de la col·laboració amb l'activitat de recerca de la Facultat de Psicologia.

Més informació: Serveis de Psicologia i Logopèdia (SPL)

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Salut i benestar
 

Notícies relacionades

Totes les notícies