Sala de premsa Premsa i mitjans

La Dra. Anna Sala, emprenedora i cap d'Innovació de l'Hospital Vall d'Hebron, presentarà el seu projecte anAPPhylaxis a la UAB

Anna Sala

Sala és cofundadora i directora mèdica de la companyia que ha creat anAPPhylaxis, un dispositiu per a pacients amb anafilaxis que funciona amb una app. Repassarà el desenvolupament d'aquest projecte en una sessió de networking exclusiva i gratuïta per a estudiants i alumni de la Universitat. Inaugurarà el cicle Conferències d’Emprenedors/es TOP i tindrà lloc el 21 de febrer, dimarts, a les 13.00 h a l'espai UAB-Emprèn.

10/01/2023

Es tracta de la primera de les Conferències d'Emprenedors/es TOP organitzades per UAB-Emprèn

La doctora Anna Sala, cap de la Unitat d’Innovació de l’Hospital Vall d’Hebron (on és responsable de Qualitat, Processos i Innovació) i cofundadora i directora mèdica d’anAPPhylaxis, serà la protagonista de la sessió d'obertura del cicle Conferències d’Emprenedors/es TOP de UAB-Emprèn. L’activitat permetrà conèixer de primera mà la seva experiència emprenedora i compartir-hi una estona de networking; d’aquesta manera, les persones assistents podran ampliar coneixements i competències en l’àmbit de la generació d’idees i l’emprenedoria.

Després del seu pas per un programa d’innovació (Imagine Creativity Center) a Silicon Valley el 2013, Sala va cofundar la companyia Adan Medical Innovation, des d’on desenvolupa solucions digitals integrades per millorar la gestió de l'anafilaxi. A dia d’avui, disposa de dos productes diferents en cartera: AnAPPhylaxis, un estoig intel·ligent per a autoinjectors d'epinefrina connectat a una aplicació mòbil, i WE SAVE, una caixa intel·ligent d'autoinjectors d'epinefrina per a espais públics.

Per altra banda, Sala té un vincle estret amb la UAB, ja que és alumni de la Universitat (s'hi va doctorar en Medicina Interna el 2013) i, a més, imparteix classes al Màster d’Immunologia.

Inscripció gratuïta a la conferència d’Anna Sala, en aquest enllaç.

L'espai UAB-Emprèn és a la plaça Cívica, a la primera planta de l'edifici RR (damunt del bar).