La Candidatura encapçalada per Eyder Ferrero Ramos guanya les eleccions a la Comissió Executiva del CEUAB

Eleccions a la Comissió Executiva del CEUAB. Curs 19/20

El Consell d’Estudiants de la UAB (CEUAB) és l és el màxim òrgan de representació, debat i coordinació dels estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona. Es composa del Plenari, l’òrgan de decisió i on cada facultat hi té quatre representants, i la Comissió Executiva, l’òrgan executiu, que es renova cada curs acadèmic.

21/11/2019

Els dies 3 i 4 de desembre s’han realitzat les eleccions a la Comissió Executiva, on els membres del Plenari han escollit la candidatura A com a guanyadora. Així doncs, s’anuncien els resultats provisionals i la Comissió Executiva del CEUAB del curs 2019/2020 està formada pels següents membres:
 

Presidència Eyder Ferrero Ramos
Secretaria Matías Sanandrés Capó
Tresoreria Cristina de Azlor Baiget
Vicepresidències Joan Campins Melis
Estel Oleart Mariné
Albert Font Sancho
Júlia Aja Aguilar
La candidatura A s’ha proclamat guanyadora amb 35 vots favorables, el 79,5% del total. Dels 44 vots emesos, 6 han estat en blanc i 3 han resultat nuls. El 63,3% dels 52 membres que té actualment el plenari de l’òrgan ha participat de les eleccions d’enguany. Des d’avui i fins el 9 de desembre queda obert el període de reclamacions a la proclamació provisional. Els resultats definitius s’anunciaran el dia 10 de desembre.

El Consell d’Estudiants de la UAB (CEUAB) és el màxim òrgan de representació estudiantil de la UAB i té per objectiu principal fer arribar la veu dels estudiants als òrgans de presa de decisions de la universitat, tot garantint els drets de la comunitat estudiantil. Compta amb dos òrgans: el Plenari i la Comissió Executiva. El Plenari n’és l’espai de debat i presa de decisions i, un cop l’any, tria els membres de la Comissió Executiva, òrgan executor de les decisions.

Podeu consultar tota la informació sobre les eleccions i sobre el CEUAB a al web de Dinamització Comunitària, i conèixer com ha estat el dia a dia de les eleccions a través del Twitter de Dinamització Comunitària.

 

Notícies relacionades

ACUP

Es renova la junta directiva de l'ACUP

L'Associació Catalana d'Universitats Públiques ha renovat la seva junta directiva. Margarita Arboix, rectora de la UAB, ha estat nomenada vicepresidenta, i la nova presidenta de l'Associació és la rectora de la URV, María José Figueras.

Totes les notícies