L'exposició "Entre línies" fa un recorregut a través de la literatura il·lustrada

Entre línies

Del 3 de juny al 25 de juliol i del 2 al 17 de setembre es pot veure, a la sala d’exposicions de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General la mostra “Entre línies. Viatge, desig i fantasia il·lustrada”, que fa un recorregut a través de la literatura il·lustrada.

07/06/2019

Des del 6 de juny, la sala d’exposicions de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General acull l’exposició “Entre línies. Viatge, desig i fantasia il·lustrada”, organitzada per Cultura en Viu, el Màster Oficial en Anàlisis i Gestió del Patrimoni Artístic i el Departament d’Art i Musicologia. El vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura, Carlos Sánchez, va intervienir a la inauguració de la mostra, que es podrà veure fins el 25 de juliol i del 2 al 17 de setembre.Aquesta mostra fa un recorregut en diverses direccions a través de la literatura il·lustrada, passant des dels grans clàssics universals tractats com a objectes preciosos, fins les rondalles més conegudes de la literatura oral, els contes infantils, els llibres d’aventures o aquells destinats a un consum més massiu.

La idea general és mostrar que els llibres van més enllà de les històries úniques, ja que sempre són plurals i es barregen amb les narracions d’aquells que les llegeixen i que les connecten amb el seu món imaginari per tal de crear una idealització visual. Les il·lustracions, per tant, només són una mostra que amplia el text, però que moltes vegades acaba independitzant-se i convertint-se en una fantasia autònoma que resumeix aquest imaginari.
Més informació: Cultura en Viu

 

Notícies relacionades

NoisMascaretaCarpeta

Més de 8.000 alumnes nous comencen el curs a la UAB

Més de 8.000 alumnes nous comencen un grau universitari a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el dilluns, 28 de setembre; són els darrers que s'incorporen a la UAB després que durant tot el mes ho hagin anat fent la resta de cursos. 

Totes les notícies