Descarrega't els catàlegs de grau 2019-2020

Plans d'estudis UAB 2019

Descarrega't la versió en PDF dels catàlegs de grau UAB amb tota la informació de l'oferta de la Universitat. A més, aquest any estrenem nou disseny amb tots els quès i els perquès de triar futur a la UAB.

04/02/2019

Enguany els catàlegs UAB venen amb moltes novetats. Un disseny renovat que et farà més fàcil la tria del teu grau i nous continguts amb la informació més demanada pels futurs estudiants. Notes de tall, ponderacions, sortides professionals, assignatures... però també per què fer un grau o un altre, i per què fer-lo a la UAB, explicat en cada cas pel professorat de cada grau.

Ja et pots descarregar els catàlegs que hem repartit a totes les activitats d'orientació de la Universitat, com a les Jornades de Portes Obertes o al Saló de l'Ensenyament. Aconsegueix-los en versió PDF a www.uab.cat/guies-pdf

També pots ampliar la informació de cada grau a www.uab.cat/graus, on hi trobaràs tot el detall del pla d'estudis, l'accés, les pràctiques o la mobilitat, entre d'altres.

Als catàlegs hi trobaràs la informació dels graus, tant els que es realitzen als centres propis com als centres adscrits, dividits en les diverses branques del coneixement: Arts i Humanitats, Biociències, Ciències, Ciències de la Salut, Comunicació, Educació, Turisme i Prevenció, Economia, Jurídiques, Política i Societat i Enginyeries.

A més, podràs trobar informació sobre les beques i ajuts, mobilitat internacional i pràctiques en empreses.

 

Notícies relacionades

María Valdés i Maite Paramio

Canvis a l’Equip de Govern de la UAB

A partir de l’1 d’agost seran efectius canvis a l’Equip de Govern de la UAB. María Valdés serà la nova vicerectora de Programació Acadèmica i de Qualitat i María Teresa Paramio, nova vicerectora d’Igualtat i d’Ocupabilitat. El vicerector Màrius Martínez assumeix les competències d’Alumnat.

Campus de la UAB (imatge de recurs)

Serveis disponibles al campus de la UAB durant el mes d'agost

Durant l'agost els serveis del campus de la UAB funcionaran amb horaris especials o romandran tancats alguns dies. Durant tot el mes es prioritza el treball a distància en tots els àmbits en què és possible dur a terme l’activitat de manera no presencial.

Totes les notícies