International Virtual Days

Poster Virtual Days

La Universitat Autònoma de Barcelona celebra els International Virtual Days dirigit al staff de les universitats associades, amb el tema “Experiències d’intercanvi virtual”. Les sessions tindran lloc els dies 17, 18 i 19 de novembre, de 10 a 13:00

02/11/2020

La Universitat Autònoma de Barcelona celebra els Virtual International Days dirigit al staff de les universitats associades, amb el tema “Experiències d’intercanvi virtual”. Les sessions tindran lloc els dies 17, 18 i 19 de novembre, de 10 a 13:00

El programa se centrarà en l’intercanvi virtual, des d’una visió general dels usos i pràctiques actuals, fins a debats sobre oportunitats i reptes per davant. L’esdeveniment representa una oportunitat única per aprendre i treballar en xarxa amb companys de tot el món.

Les Jornades Internacionals Virtuals estan obertes a tots els membres del personal (administratiu / docent) de les nostres universitats associades que treballen en el camp de la internacionalització. Per aprofitar al màxim l'esdeveniment hi haurà 2 sessions de tallers per a grups reduïts als quals se'ls demanarà que participin activament en els temes a tractar. El nombre de participants en aquestes sessions està limitat a 30 persones. El personal de les universitats de l’ECIU té prioritat de selecció.

El registre en línia està obert fins al 6 de novembre de 2020. El 10 de novembre de 2020 s’enviarà la confirmació dels participants seleccionats i no seleccionats.

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies