Sala de premsa Premsa i mitjans

Rècord d'assistència a les Portes Obertes!

Jornades de Portes Obertes

Més de 17.000 persones inscrites, a una mitjana de 2 sessions informatives per persona: prop de 38.000 inscripcions. Les Portes Obertes online de la UAB han tingut enguany números de rècord. Moltes gràcies per l'interès!

14/02/2021

Aviat publicarem els vídeos de les JPO, i una pila de novetats més, com ara la Fira virtual de graus, al web T'esperem a la UAB.

Vine a les Portes Obertes de la UAB sense sortir de casa o de l’institut! Divendres 12 i dissabte 13 de febrer la Universitat t’obre les portes perquè coneguis tota l'oferta de graus i els serveis del campus. És la fórmula que hem fet servir enguany per fer les Jornades de Portes Obertes de la UAB en temps de pandèmia.

Aquest any, números de rècord: S'han inscrit més de 17.000 persones, a una mitjana de més de 2 sessions informatives per persona: prop de 38.000 inscripcions! Estem molt contents amb la gran acollida de les noves Portes Obertes online entre els futurs estudiants. Moltes gràcies per l'interès i per la participació!

Hem fet sessions sobre tots els graus de la UAB, de totes les facultats i escoles, que han tingut lloc els dos dies a les 10h, les 12h, les 16h i les 18h. Cada centre les organitza en funció de la seva oferta: alguns centres fan sessions sobre cada grau, d’altres sobre l’oferta completa del centre, d’altres fan una combinació d’una cosa i l’altra.

Les sessions informatives les fan professores i professors de cada grau, que són qui millor et sap explicar de què va o perquè fer un grau o un altre, i també hi participen estudiants de les facultats. A més, els participants poden fer totes les preguntes que vulguin.

Te les has perdudes i t'agradaria veure'n les gravacions? Ja pots baixar-te els catàlegs i guies de la UAB en PDF, i els PDF de les presentacions de les Portes Obertes. Aviat publicarem els vídeos d'aquestes sessions i una pila de novetats més, com ara la Fira virtual de graus. Trobaràs els vídeos i les novetats aviat al web T'esperem a la UAB.

Més informació
T'esperem a la UAB