Sala de premsa Premsa i mitjans

Inscripcions obertes! La UAB et visita al teu institut o ajuntament

Visites als centres

Des de la UAB ens apropem a tu amb sessions virtuals informatives fetes pel professorat de la Universitat. Inscriu ja el teu centre omplint el formulari perquè et vinguem a visitar!

18/11/2020

Vols conèixer millor la Universitat Autònoma de Barcelona i els serveis que ofereix el campus?

No cal que et moguis del teu centre! Des de la UAB et venim a visitar al teu institut o ajuntament en format virtual. A més, són les pròpies professores i professors de la Universitat les que t’explicaran tota l’oferta formativa i de serveis de la UAB i t’ajudaran a orientar-te en l’elecció dels estudis.

Les visites s’organitzen tant a ajuntaments com a centres de secundària, de batxillerat i de cicles de formació de grau superior, i es faran entre els mesos de febrer i maig del 2021.

Estan orientades a la oferta de grau de la UAB, les fem majoritàriament en català i les oferim arreu de la geografia de parla catalana: Catalunya, Illes Baleras, País Valencià, Franja de Ponent, Andorra i Catalunya Nord

Tingues en compte, però, que en aquestes presentacions oferim una xerrada general sobre l’oferta de la UAB. Si estàs interessat en obtenir informació específica sobre cadascun dels graus de la UAB, et recomanem que assisteixis a les Jornades de Portes Obertes.

Inscriu el teu centre a les visites virtuals emplenant el formulari. Si tens qualsevol dubte, pots escriure’ns a promocio.visites.centres@uab.cat

T’esperem!

Inscripció oberta!

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS