Gran èxit a la Fira Virtual de Màsters i Postgraus de la UAB

Fira Virtual de Màsters i Postgraus UAB

Entre el 22 i el 26 de febrer va tenir lloc una nova edició de la Fira Virtual de Màsters i Postgraus de la UAB. Els coordinadors i coordinadores de molts màsters, postgraus i cursos de la UAB van dur a terme 177 sessions informatives, en les que van participar més de 2.600 interessats en els estudis de màster i postgrau de la Universitat.

25/03/2021

Més de 2.600 assistents a 177 sessions informatives amb els coordinadors i coordinadores de molts màsters, postgraus i cursos d'especialització de la UAB

L'aposta de la UAB pel model virtual de la seva fira de màsters i postgraus es consolida amb la primera Fira Virtual de Màsters i Postgraus del 2021. Celebrada entre el 22 i el 26 de febrer, va acollir més de 2.600 assistents d'arreu del món interessats en un o varis dels estudis de màster, postgrau i curs d'especialització de la Universitat. Els van poder conèixer de primera ma a través de les 177 sessions informatives, cadascuna d'elles presentada i guiada pel coordinador o la coordinadora de cada estudi.

La Fira Virtual de Màsters i Postgraus de la UAB dona a estudiants de tot el món la oportunitat de rebre informació directa i personal del màster, postgrau o curs que està valorant realitzar en un futur. A més, les sessions virtuals faciliten la interacció, de manera que moltes de les sessions de la fira es converteixen en debats o converses en que els estudiants poden transmetre els seus dubtes i rebre les respostes directament de les persones que més en saben: el coordinador o coordinadora d'aquell estudi. Una plataforma de trobada i diàleg excel·lent per preguntar tot el que vols saber del teu proper màster o postgrau.

Si no vas poder-hi assistir, cap problema: la UAB ja treballa en una nova edició de la Fira Virtual de Màsters i Postgraus, que tindrà lloc entre el 17 i el 21 de Maig. Tota la informació i la plataforma d'inscripció es publicaran al web de la UAB a partir de la darrera setmana d'abril.


Més informació:
Fira Virtual de Màsters i Postgraus de la UAB
Màsters oficials UAB
Màsters i postgraus propis UAB

 

Notícies relacionades

Totes les notícies