Fira virtual de màsters i postgraus UAB

Fira virtual masters i postgraus UAB

Entre el 29 de juny i el 10 de juliol, els màsters oficials i els màsters i postgraus propis de la UAB organitzen sessions informatives perquè en puguis parlar directament amb la coordinació de cada programa. Inscripció oberta!

12/06/2020

Prop de 150 sessions informatives perquè puguis parlar directament amb la coordinació de cada màster i postgrau de la UAB. Inscripció oberta!

Estàs acabant el grau a la UAB i t’agradaria parlar directament amb els coordinadors o coordinadores d’alguns màsters i postgraus, oficials o propis, que et semblen interessants? No cal que esperis a trobar-te’ls pel passadís a partir del setembre: apunta’t a la Fira virtual de màsters i postgraus de la UAB. Inscripció oberta! I tu? Estàs estudiant en una altra universitat però també t’agradaria parlar directament amb la coordinació de diversos programes que et criden l’atenció? A la UAB creiem en les segones oportunitats: si has fet el grau en una altra universitat, és el moment per afegir una experiència i un títol UAB en la teva carrera professional o investigadora.

De dilluns 29 de juny a divendres 10 de juliol. Gairebé 14 dies seguits per encabir-hi una àmplia oferta de màsters oficials i màsters i postgraus propis de pràcticament tots els àmbits de coneixement. Ja tenim programades prop de 150 sessions informatives, cadascuna d’elles centrada en un màster o un postgrau diferent. La coordinadora o el coordinador de cada màster o postgrau farà una petita presentació i podràs fer-li directament les preguntes o dubtes que vulguis resoldre. A més, podràs conèixer les teves futures professores i professors o els teus futurs companys i companyes de classe. 

Per participar-hi, cal fer una inscripció prèvia: apunta't i aviat t'enviarem com accedir a través del teu email. Pots apuntar-te a totes les sessions que et semblin interessants:

Inscripció oberta!

T'agradaria poder xerrar directament amb la coordinació per fer preguntes i resoldre dubtes? Aquí pots veure el detall de les sessions previstes. Visita’ns sovint: cada dia en publiquem de noves!

Més informació sobre màsters i postgraus: 
Fira virtual de màsters i postgraus de la UAB
Màsters oficials UAB
Màsters i postgraus propis UAB

 

Notícies relacionades

Youtuber ECIU

Busquem un Youtuber que ens pugui explicar què és l'ECIU

Busquem un estudiant de grau o màster, oficial o propi, de la Facultat de Ciències de la Comunicació, que sigui molt fan de Youtube i les noves narratives digitals. L'objectiu: que ens ajudi a explicar l'ECIU a la comunitat UAB, sobretot a partir de petits vídeos, però també en altres accions de comunicació corporativa.

Vídeo promocional de la Cursa Solidaria de la UAB 2020, en suport a la Marató de TV3

Arriba la Cursa solidària de la UAB, amb un nou format

Totes les notícies