Finalitza la campanya per les Beques #UABRefugi

Beques Refugi

En el Dia Internacional dels Drets Humans queda tancada la campanya de micromecenatge per a les Beques #UABRefugi 2019. Amb més de 13.000 euros recaptats s’han atorgat 10 beques a estudiants en situació de refugi.

10/12/2019

La campanya de micromecenatge ha acabat amb èxit i ha aconseguit un total de 13.174€, assignats a 10 estudiants en situació de refugi que, després d’una fugida forçada del seu país, han pogut recuperar la seva formació acadèmica a la UAB. 

Aquest suport, que complementa la gratuïtat de matrícula, gràcies al Programa Finestreta, serveix per cobrir despeses vinculades a l’estudi i contribueix a fer front a les dificultats econòmiques derivades del refugi i a garantir la continuïtat als estudis universitaris.   

Aquesta iniciativa parteix de la idea que l’educació és un eix vertebrador en el procés d’inclusió de les persones nouvingudes i reivindica la UAB com a institució i com a comunitat de persones crítiques i compromeses amb els drets humans. La formació universitària pot canviar les perspectives de futur de les persones en situació de refugi. Et convidem a escoltar quin impacte ha tingut per a dos dels estudiants participants al Programa d’Acollida, el seu pas per la UAB: l’Artem i en Louai

La campanya ha tingut una bona acollida per part de la comunitat universitària. 120 donants particulars han fet les seves aportacions. A més, els participants dels UAB Games, organitzats pel Servei d’Activitat Física de la UAB (SAF), la venda d’entrades del Concert del 50 aniversari de la UAB al Palau de la Música i la recaptació durant la Festa dels Amics de la UAB han anat destinats a aquestes Beques.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies