Exalumnes del postgrau en Fotoperiodisme de la UAB, distingits en diversos guardons

IMG_Postgrau_Fotoperiodisme_Finalistes_Beca

Tres exalumnes del postgrau en Fotoperiodisme de la UAB han sigut seleccionats com els finalistes de la Beca de Fotoperiodisme Jove Joana Biarnés, i un exalumne ha sigut el guanyador de la 74ª edició dels premis College Photographer of the Year (categoria Spot News).

26/11/2019

Gabo Caruso, Maria Contreras Coll i César Dezfuli, exalumnes del postgrau en Fotoperiodisme de la UAB, han sigut seleccionats com els tres finalistes de la 1ª edició de la Beca de Fotoperiodisme Jove Joana Biarnés. La Fundació Photographic Social Vision organitza aquesta beca anual per donar suport al desenvolupament professional de joves fotoperiodistes i aportar visibilitat a temes d’interès social.

D’altra banda, Daniel Cole, també exalumne del postgrau en Fotoperiodisme, ha estat guardonat amb el primer premi de la 74ª edició dels premis College Photographer of the Year en la categoria Spot News.

Els College Photographer of the Year són uns premis de desenvolupament professional que encoratjen els fotògrafs a avaluar la seva feina i reunir el millor per mostrar-ho als companys i professionals que exerceixen de jutges del concurs. Així doncs, aquests premis tracten d’incentivar els fotògrafs universitaris a desvetllar la seva creativitat en la narració visual. Més de 500 fotògrafs i més de 120 col·legis participen anualment en aquests premis.

El postgrau en Fotoperiodisme impartit per la Universitat Autònoma de Barcelona proporciona un seguit de coneixements teòrics i pràctics que constitueixen un context en el qual formar i desenvolupar grans professionals del fotoperiodisme. Actualment, el postgrau celebra la 23ª edició, en la que participen prestigiosos professionals i acadèmics del periodisme i la fotografia.

Més informació:
Postgrau en Fotoperiodisme
Treballs d’en Daniel Cole
Treballs d’en Gabo Caruso
Treballs de la Maria Contreras 
Treballs d’en César Dezfuli

 

Notícies relacionades

Totes les notícies