Sala de premsa Premsa i mitjans

Ets UABer i vols explicar l'experiència als futurs estudiants?

Estades de pràctiques promoció UAB

Convoquem 32 estades de pràctiques per a ajudar-nos a explicar la UAB i la vida universitària del campus als futurs estudiants durant les activitats de promoció 2022. El termini per presentar les sol·licituds és obert fins al 30 de setembre.

10/09/2021

Si ets estudiant de la UAB i tens ganes d’explicar l'experiència, és el teu moment! Busquem 32 estudiants de grau i màster oficial amb ganes d’explicar l’oferta d’estudis i serveis de la Universitat i resoldre els dubtes dels futurs UABers.

Oferim dues estades diferents, una amb 30 places i l'altra amb 2 places:

  • L’estada de pràctiques Suport als esdeveniments de promoció consta de 100 hores de col·laboració entre els mesos de gener i maig de 2022 i se centrarà en la participació en activitats i esdeveniments i la creació de continguts, sobretot petits vídeos, com ara les fires virtuals de graus, les minientrevistes als UABers, el Saló de l’Ensenyament, les Jornades de Portes Obertes, el Dia de les Famílies o d’altres, tant presencials com virtuals, com les que trobaràs al web del  #TesperemAlaUAB. La participació es reconeixerà amb un ajut de 746€ bruts en total. Oferim 30 places i ens interessa molt trobar estudiants de tots els centres del campus per poder explicar l'àmplia oferta de graus de la UAB.
  • Les estades de pràctiques Suport a l’activitat Visites al Campus 1 i 2 estan orientades a ajudar-nos a explicar el campus i la Universitat en visites guiades que oferim als centres de secundària. Són estades de pràctiques de 3h diàries, de 10h a 13h, de dilluns a divendres, entre els mesos de novembre i juliol. L'ajut a l'estudi és d'aproximadament 440€ bruts mensuals.

Quins requisits has de complir?

  • Si ets alumne de grau, has d'estar matriculat aquest curs 2021-22 i has d’haver superat, com a mínim, 120 crèdits (si la titulació és de 240 ECTS o superior) o 90 crèdits (si és de 180 ECTS).
  • Si ets alumne de màster oficial, has d’estar matriculat aquest curs 2021-22.

T’interessa? Tens fins al 30 de setembre (inclòs) per a presentar la teva sol·licitud al Nexus. Per a fer-ho, pots trobar la convocatòria amb els números de referència 30231 (Suport als esdeveniments de promoció) i 30201 i 30205 (Suport a l'activitat Visites al Campus).

T’hi esperem!

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Treball digne i creixement econòmic
  • Reducció de les desigualtats
  • Educació de qualitat