Encara pots col·laborar amb la Unitat de Dinamització Comunitària

Nexus Dinamització

Si ets estudiant de la UAB y vols donar suport a la participació a la universitat, durant el curs 2019/2020 pots col·laborar Unitat de Dinamització Comunitària fent una estada de pràctiques extracurriculars remunerades. Et pots inscriure a les diferents ofertes fins al 12 de setembre.

25/07/2019

La Unitat de Dinamització Comunitària ha obert la convocatòria de pràctiques extracurriculars remunerades per al curs 2019/2020. Si ets estudiant de la UAB i estàs interessat en col·laborar amb la unitat, et pots inscriure fins al 12 de setembre a les ofertes de pràctiques (pot ser més d’una) que s’ofereixen a la plataforma NEXUS de la UAB. 

Entre les ofertes de la unitat encara hi ha disponibles cinc places de suport a la gestió d’activitats als centres (a l’Escola d’Enginyeria i les facultats de Ciències Polítiques i Sociologia, Economia i Biociències) i dues de suport a la comunicació de la unitat. La selecció es realitzarà durant el mes de setembre i les pràctiques s’iniciaran a l’octubre i fins a finals del curs 2019/2020. Podeu accedir a les ofertes, consultar els requisits i les condicions de cada plaça a NEXUS.

La Unitat de Dinamització Comunitària, situada a l’Edifici Àgora (Edifici R) de la Plaça Cívica, té per objectiu fomentar la participació més enllà de les aules afavorint el creixement i consolidació del teixit associatiu, així com donant suport a la representació estudiantil. A més a més,  desenvolupa una programació estable per tal de dinamitzar la comunitat a través d’activitats que treballen per la internacionalització i la creació de xarxes. 

Per a més informació podeu contactar amb la Unitat de Dinamització Comunitària al mail info.participacio@uab.cat. 
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies