El col•lectiu Club Alpí Universitari protagonitza la nova exposició del Centre de Recursos per a Col•lectius

Club Alpí Universitari

Al Centre de Recursos per a Col·lectius periòdicament es realitzen exposicions dels col·lectius que formen part d’elDirectori per tal de mostrar la seva activitat a la comunitat universitària. Aquesta vegada el protagonista de l'aparador és el Club Alpí Universitari (CAU).

18/01/2019

El Club Alpí Universitari (CAU) de la UAB és un col·lectiu d'alpinisme que organitza trobades, excursions i activitats relacionades amb la muntanya. El seu principal objectiu és crear un punt de trobada dins el campus universitari per a organitzar excursions i gaudir de la muntanya amb bona companyia. A més, es tracta d'un col·lectiu obert a tothom, l'únic requisit és ser un amant de l'alpinisme.

A l'exposició del Centre de Recursos per a Col·lectius hi ha muntada una de les tendes que utilitzen en les seves rutes més llargues, els mosquetons, cordes i altres estris necessaris i indispensables per tenir-ho tot controlat i poder gaudir com cal de la natura. A més, també s'hi poden veure fotografies realitzades pels propis membres del CAU en les seves excursions més gelades i més primaverenques, en les quals els podem veure fent un cim, descansant en petits refugis, travessant muntanyes cobertes de neu, contemplant vistes espectaculars o iniciant rutes per les fantàstiques muntanyes de Montserrat.

Si et vols apuntar a les seves trobades i sortides, el col·lectiu es reuneix cada dilluns a les 13.30 h a l'Hotel d'Entitats de la Sala Annexa de la UAB, o bé pots contactar amb ells a través del correu electrònic (clubalpi.uab@gmail.com) o les seves xarxes socials.

Si formes part d'un col·lectiu inscrit a elDirectori i voleu ser els pròxims en decorar l’expositor del Centre de Recursos, podeu enviar un correu electrònic a suport.participacio@uab.cat

 

Notícies relacionades

María Valdés i Maite Paramio

Canvis a l’Equip de Govern de la UAB

A partir de l’1 d’agost seran efectius canvis a l’Equip de Govern de la UAB. María Valdés serà la nova vicerectora de Programació Acadèmica i de Qualitat i María Teresa Paramio, nova vicerectora d’Igualtat i d’Ocupabilitat. El vicerector Màrius Martínez assumeix les competències d’Alumnat.

Campus de la UAB (imatge de recurs)

Serveis disponibles al campus de la UAB durant el mes d'agost

Durant l'agost els serveis del campus de la UAB funcionaran amb horaris especials o romandran tancats alguns dies. Durant tot el mes es prioritza el treball a distància en tots els àmbits en què és possible dur a terme l’activitat de manera no presencial.

Totes les notícies