Cursos per aprendre o millorar un idioma

Imatge cursos estiu 2021

Anglès, francès, italià, alemany, català… Aquest estiu a UAB Idiomes Campus us oferim cursos per millorar o aprendre un idioma. La matrícula ja és oberta.

08/06/2021

A UAB Idiomes Campus us oferim cursos d’anglès, alemany, francès, català i italià durant el mes juliol (mireu el vídeo!). Es tracta de formacions telepresencials, és a dir, mitjançant videoconferència, que us ajudaran a aconseguir els vostres objectius acadèmics i professionals:

  • Cursos intensius de llengua anglesa per preparar-vos per obtenir els nivells B1, B2 o C1, amb materials didàctics innovadors basats en la metodologia de la classe inversa (flipped classroom). (Mireu el vídeo!)
  • Cursos adreçats al personal docent o investigador que redacta la tesi doctoral en anglès o que vol millorar les competències de presentació de la recerca en anglès.  
  • Curs de conversa avançat en anglès amb videoconferència, per a persones amb un nivell B2.1 superat que volen practicar l’idioma, refrescar coneixements o augmentar la fluïdesa i el nivell de correcció. O curs Academic English, adreçat a millorar l’anglès acadèmic i professional, per a alumnes amb nivell B2 superat. (Mireu el vídeo!)
  • Cursos de català.
  • Curs d’introducció a la llengua alemanya i curs de francès de nivell A1. (Mireu el vídeo!)
  • Tallers de preparació per marxar d’Erasmus, en alemany i en francès (gratuïts i amb reconeixement acadèmic).  

També us oferim cursos d’anglès, francès, alemany, italià, espanyol, rus i portuguès completament virtuals en modalitat d’aprenentatge autònom per mitjà de la plataforma Dexway (diversos nivells, des d’A1 fins a C2, segons els idiomes).  

La sol·licitud de matrícula es duu a terme a través d’aquest formulari.

Si voleu fer una prova de nivell per accedir a un curs d’UAB Idiomes Campus, si us plau, reserveu hora per fer una videoconferència mitjançant Teams.

Consulteu tota la informació en aquest enllaç i, en cas de dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu s.llengues.info@uab.cat.