Conveni entre el Departament de Geologia i Petroleum Experts

Software MOVE Petroleum Experts

L’empresa internacional de software Petroleum Experts ha fet una donació de llicències de software al Departament de Geologia per valor d’1,525 milions de lliures.

29/11/2019


La companyia de software per a la geologia i l'enginyeria del petroli Petroleum Experts Ltd., amb seu a Edinburgh (Regne Unit), ha fet una donació de 10 llicències del software MOVE suite al Departament de Geologia de la UAB, valorades en 1.525.000 lliures esterlines.
 
Aquest software és el referent més utilitzat per a la modelització de Geologia Estructural en 3D, i consta de nombrosos mòduls d’anàlisi cinemàtica i mecànica, tot incloent eines de cartografia digital per al treball de camp.
 
El programari serà utilitzat pels estudiants de la UAB a nivell de màster i de doctorat, així com per professors i investigadors del Departament de Geologia, en les seves tasques de recerca sobre la tectònica de les serralades de muntanyes com ara els Pirineus, els Atles de Marroc o els Andes de Colòmbia.

 

Notícies relacionades

Salvador Ventura i Cristina Batlle

Identifiquen el mecanisme que desencadena un tipus rar de distròfia muscular

Un estudi liderat per l’IBB-UAB ha identificat el mecanisme molecular pel qual una proteïna, en portar les mutacions genètiques associades a una malaltia minoritària anomenada distròfia muscular de cintures de tipus 1G, accelera la seva tendència a formar fibres amiloides i acaba provocant la malaltia. La recerca, publicada a Cell Reports, permetrà obrir camí en l’estudi de possibles tractaments.

RECYCLES

Reunió d’inici del projecte europeu RECYCLES

Els dies 24 i 25 de gener va tenir lloc al campus de la UAB la reunió d’inici del projecte europeu RECYCLES, per dissenyar tractaments òptims per recuperar productes a partir de residus líquids i gasosos.

Totes les notícies