Conveni entre el Departament de Geologia i Petroleum Experts

Software MOVE Petroleum Experts

L’empresa internacional de software Petroleum Experts ha fet una donació de llicències de software al Departament de Geologia per valor d’1,3 milions de lliures.

27/11/2018


La companyia de software per a la geologia i l'enginyeria del petroli Petroleum Experts Ltd., amb seu a Edinburgh (Regne Unit), ha fet una donació de 10 llicències del software MOVE suite al Departament de Geologia de la UAB, valorades en 1.300.000 lliures esterlines.
 
Aquest software és el referent més utilitzat per a la modelització de Geologia Estructural en 3D, i consta de nombrosos mòduls d’anàlisi cinemàtica i mecànica, tot incloent eines de cartografia digital per al treball de camp.
 
El programari serà utilitzat pels estudiants de la UAB a nivell de màster i de doctorat, així com per professors i investigadors del Departament de Geologia, en les seves tasques de recerca sobre la tectònica de les serralades de muntanyes com ara els Pirineus, els Atles de Marroc o els Andes de Colòmbia.

 

Notícies relacionades

Exposició 50 anys de recerca uab

Exposició "50 anys de recerca a la UAB”

La Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General de la UAB acollirà, des del proper 29 d’abril, l’exposició “50 anys de recerca a la UAB”, que recull en una mostra l’aposta per la recerca al llarg d’aquests anys i l’evolució tecnològica viscuda als laboratoris.  Llegir més

Totes les notícies