Concurs 'Tesi en 4 minuts': s'amplia el termini per participar-hi

Concurs

El repte plantejat pel concurs consisteix en què els estudiants de doctorat que no hagin defensat la seva tesi expliquin oralment el tema de la seva recerca durant un màxim de 4 minuts. El termini per a presentar les propostes estarà obert del 28 de febrer al 29 de març.

25/02/2020

El concurs Tesi en 4 minuts, organitzat per l’Escola de Doctorat, planteja el repte als estudiants de doctorat d’explicar oralment la seva recerca durant un màxim de 4 minuts, en un llenguatge fàcilment comprensible, per a un públic en general.

Els aspirants podran enviar les seves propostes entre del 28 de febrer al 22 de març. Les propostes que passaran a la final seran seleccionades per una comissió d’investigació i membres de la Junta Permanent de l’Escola de Doctorat.

El 17 d’abril s’informarà per correu electrònic a les persones seleccionades que hauran de preparar una presentació oral. Les presentacions tindran lloc el 14 de maig, en un acte públic realitzat a la sala de graus de l'edifici U - Escola de Doctorat i Escola de Postgrau, i retransmès en directe al web de la UAB.

ATENCIÓ!

Degut a la situació ocasionada pel COVID-19, hem ampliat els terminis d'inscripció al concurs "Tesi en 4 minuts". Animeu-vos a participar!!!

Ampliat el termini per enviar les vostres propostes fins al 29 de març. S'informarà per correu electrònic a les persones seleccionades el 24 d'abril.

De moment es manté la data de les presentacions orals el 14 de maig a la sala de graus de l'Escola de Doctorat. Us avisarem en cas d'ajornament.

El primer premi consistirà en una dotació econòmica de 800 euros; el segon, de 500 euros i el premi del públic, de 200 euros.

Més informació

 

Notícies relacionades

Totes les notícies