Sala de premsa Premsa i mitjans

Vacuna't sense cita prèvia al campus de la UAB

VacunacioMassiva

La UAB compta amb un punt vacunació contra la COVID-19, situat al cinema de la Plaça Cívica. Està obert de 13 a 19 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 13 h el divendres. No cal concertar la cita prèviament i hi pot accedir tota persona major de 12 anys no vacunada o pendent de segona dosi.

02/09/2021

Des del 8 de setembre hi ha en marxa un punt de vacunació sense cita prèvia al campus de la UAB obert a estudiants i ciutadania en general. La UAB col·labora amb la campanya de vacunació del Departament de Salut de la Generalitat amb l'objectiu d'assolir el major grau d'immunització possible de tota la ciutadania, amb especial èmfasi en les persones que formen part de la comunitat universitària. 

El centre de vacunació està situat a la sala d'actes annexa al cinema de la Plaça Cívica. Restarà obert de 13 a 19 h, de dilluns a dijous, i de 9 a 13 h el divendres. No cal cita prèvia i hi pot accedir tota persona major de 12 anys no vacunada o pendent de segona dosi. Les persones que vinguin a vacunar-se han de portar algun document que els identifiqui (DNI, NIE o passaport).

"Des de la UAB volem col.laborar tot el que poguem per tal que el màxim d'estudiants, i població de la zona, es vacunin, i aconseguir així el màxim de normalitat a la nostra universitat després de tres trimestres en pandèmia", va assegurar el vicerector d'Organització de la UAB, Josep Vendrell, en el moment d'obertura d'aquest punt de vacunació, el passat 8 de setembre. Per la seva banda, la responsable del punt del Departament de Salut, Susana Mesa, present també en aquest moment, va subratllar i recordar la importància de la vacunació per poder arribar a la immunitat de grup.

Les persones que hagin rebut una primera dosi podran rebre la segona sempre i quan hagin transcorregut tres setmanes des de l'administració de la primera. Les persones no vacunades que hagin passat la COVID-19 podran rebre una dosi de la vacuna quan hagin transcorregut dos mesos des del final dels símptomes de la malaltia. La vacuna administrada serà la produïda per Pfizer.

La UAB fa una crida a tot l'estudiantat i, per extensió, a tota la comunitat del nostre entorn a iniciar o completar la seva pauta de vacunació per tal de maximitzar les mesures de seguretat col·lectives i personals i poder així recuperar la màxima presencialitat possible en l'activitat universitària.

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Salut i benestar