Sala de premsa Premsa i mitjans

S'amplia l'activitat de la Cursa solidària en suport de la Marató de TV3

Vídeo promocional de la Cursa Solidaria de la UAB 2020, en suport a la Marató de TV3

Fins l'1 de març es podrà participar a la Cursa solidària que organitza la UAB, conjuntament amb l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, en suport de La Marató de TV3 -dedicada enguany a la Covid-19-, que es fa en un format nou degut a la pandèmia. En principi era fins el 7 de febrer, però s'ha allargat fins a l'1 de març. Cadascú, des d'allà on vulgui, podrà fer exercici físic, al seu ritme, i alhora aportar fons per aquesta causa solidària. A hores d'ara, ja hi ha 249 inscrits i 4.342 euros recollits.

01/12/2020

En aquesta novena edició de la Cursa solidària que organitza la UAB, conjuntament amb l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, en suport de la Marató de TV3 -dedicada enguany a la Covid-19- es transforma i es fa en un nou format, degut a la pandèmia: des del 7 de desembre i fins l'1 de març cadascú, des d'allà on vulgui, pot córrer o caminar per sumar quilòmetres i aportar fons a aquesta causa solidària, a través d'una aplicació de telèfon mòbil. A hores d'ara, les aportacions ja sumen 4.342 euros.

Enguany, la pandèmia ha obligat a buscar un nou format per a poder continuar contribuint a aquesta causa solidària. Així que la UAB, amb la col.laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola, i l'esponsorització d'Applus+ Laboratories, han organitzat la Cursa i caminada solidària de la UAB 2020 en suport a la Marató de TV3, amb un nou format, més segur davant la Covid-19.

Des del 7 de desembre a l'1 de març es pot participar a la cursa i caminada de 10 Km, a la cursa i caminada de 6 km, a la cursa de 500 m de mobilitat reduïda, així com, per primera vegada i com a novetat, als reptes esportius i modalitats que plantegi cadascú, ja sigui de manera individual o col·lectiva. 

A través d'una aplicació de telèfon mòbil -desenvolupada per Amics UAB-o des de la web de la cursa, cadascú pot triar la seva cursa o repte esportiu i anar sumant quilòmetres solidaris i donacions. Es pot fer des de qualsevol indret –a mida de cadascú-. Es poden fer les donacions a partir d’1 euro. A hores d'ara, ja hi ha 4.260 euros recollits.

La UAB desenvolupa importants recerques per lluitar contra la Covid-19 i considera que és vital conscienciar la societat de la necessitat de cooperar i d’obtenir recursos per investigar el coronavirus SARS-CoV-2. Des de la UAB i l’Ajuntament de Cerdanyola es vol transmetre, amb accions com aquesta, un missatge d'agraïment a totes aquelles persones que des de l'àmbit mèdic, assistencial, social, empresarial o voluntari, entre molts d'altres, estan al capdavant de la gestió de l'emergència. Tot el que es reculli es donarà a la Marató de TV3 que es dedica enguany a la recerca d'aquesta malaltia.

Una cursa consolidada amb milers de participants en les vuit edicions

Al llarg de les vuit edicions anteriors, la Cursa solidària de la UAB ha recollit prop de 120.000 euros per a La Marató de TV3, amb una participació mitjana en cada edició de la cursa al voltant de 2.000 persones. La Vila Universitària, al campus, punt de sortida i arribada, ha viscut cada any un ambient esportiu i solidari a favor de la recaptació de fons per a la recerca de les malalties a les que es destina La Marató de TV3. En l'edició de l'any passat es va marcar un abans i un després, amb 2.280 persones i es van recollir 24.900 euros, augmentant en 500 el nombre d'inscrits respecte l'edició anterior. Per primera vegada, el recorregut va discòrrer pels carrers del centre de Cerdanyola del Vallès, amb un ambient festiu i solidari, també present cada any al campus de Bellaterra.

Vídeo promocional Cursa Solidària 2020: https://www.youtube.com/watch?v=e5G0sGX3YyU

Recull de fotos de la Cursa UAB 2019

WEB CURSA SOLIDÀRIA:www.cursauab.cat

Web de la Cursa UAB 

Video promocional Cursa UAB 2020


 

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Salut i benestar