Sala de premsa Premsa i mitjans

“Volem que la UAB sigui realment un Campus d'Excel·lència.”

Biociencias
Raúl Ruiz, estudiant de Microbiologia de Biocièncias, es presenta a les eleccions del Claustre a la candidatura de Biociències per una UAB millor.

14/11/2018


Quines propostes teniu com a candidatura?
 
Volem que la UAB sigui realment un Campus d’Excel·lència internacional, que no hi hagi precarietat, que les taxes es redueixin. No pot ser que estiguem pagant cada cop més. Tampoc pot ser que cada cop pugin més els preus de la cafeteria, ja que ha augmentat bastant a la majoria de productes. Entenem que serveix per a un enriquiment de l’empresa, que en aquest cas té concessió i que no té res a veure amb una millora de la qualitat del servei. Els alumnes que estudiem aquí ja ens costa pagar la universitat pública, i els que ens hem de quedar a dinar a la universitat perquè tenim seminaris o classes a sobre hem de pagar més per un menú, un cafè o un croissant. També estem en contra del 3+2, lluitarem a mort contra això.
 
Quin model d’universitat proposeu?
 
Apostem per una universitat plural, a la que qualsevol opinió sigui vàlida, allunyada del masclisme, de la LGTBIfòbia, el racisme i que sigui tolerant amb els immigrants i els refugiats.