Oberta la convocatòria de PIF i personal investigador postdoctoral

convocatòria per a la selecció de personal investigador en formació (PIF)

La UAB ofereix 86 places de Personal Investigador en Formació (PIF) i investigadors postdoctorals amb destinació a diferents departaments. Aquestes places tenen una durada de: 3 anys (36 mesos) pels Investigadors en Formació. 1 any (12 mesos) pels Investigadors Postdoctorals.

11/05/2016

L’objecte d’aquesta convocatòria és la selecció de nou personal investigador en formació (PIF) i personal investigador postdoctoral per incorporar-se a la UAB durant el curs 2016-2017.

Podeu obtenir les Bases de la convocatòria en el Portal d'Ajuts, Beques i Convocatòries de la UAB. Per formalitzar la sol·licitud s'ha de seguir el procediment establerts a les bases, mitjançant aquest formulari.

Podeu consultar la relació de departaments que ofereixen places en aquesta 14a. convocatòria. El termini per a presentar les sol·licituds va del 12 al 24 de maig i la resolució de la convocatòria tindrà lloc el 4 de juliol.

Més informació: Convocatòria de concursos per a la contractació de nou personal investigador en formació i personal investigador postdoctoral per al curs 2016-2017 (PIF)

 

Notícies relacionades

Menjar familiar

Compartir i gaudir els àpats en família afavoreix la salut en l'adolescència

Un equip de recerca de la UAB i de la UOC conclou que menjar en família mantenint els costums de convivialitat tradicionals de la dieta mediterrània influeix en uns millors hàbits d'alimentació de les persones adolescents i pot prevenir molts problemes i conductes de risc característics d’aquest període del desenvolupament.

Totes les notícies